آموزش یکی از مخلفات خوشمزه ما ایرانی ها و روش درست كردن ترشی مخلوط که پر طرفدار مخصوصا در فصل پاییز و زمستان می باشد را در مطلب امروز به تمام فوت و فن ها برایتان می گذاریم.
روش درست كردن ترشی مخلوط
طرز تهیه درست كردن ترشی مخلوط
یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانیان، ترشی مخلوط است که از ترکیب سرکه با سبزیجات مختلف تهیه می شود .
از آن جا که بسیاری از ما تمایل داریم ترشی را خودمان در منزل، تهیه کنیم، در اینجا طرز تهیه ترشی مخلوط را با فوت و فن های خاص آن به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط :
- کلم گل: یک کیلو
- کلم برگ: نیم کیلو
- هویج: نیم کیلو
- بادمجان خشک شده: 200 گرم
- ساقه کرفس: 2 عدد متوسط
- موسیر: 100 گرم
- فلفل دلمه: 2 عدد
- سیر: 5 حبه
- سرکه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
- ادویه ترشی: یک قاشق غذاخوری
روش درست كردن ترشی مخلوط
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزیجات (گل کلم، کلم برگ، هویج، فلفل دلمه و کرفس) را می شوییم و به قطعات دلخواه خرد می کنیم. سپس آن ها را در آبکش ریخته و می گذاریم تا کاملا خشک شود.
اجازه دهید آب سبزیجات کاملا گرفته شود و زمان لازم برای خشک شدن را در نظر بگیرید.
وقتی که سبزیجات خشک شد، ظرف مناسبی که برای ترشی در نظر گرفته اید را آورده و مقداری سرکه داخل آن ریخته و کمی نمک و فلفل و ادویه ترشی به آن اضافه کنید.
سپس سبزیجات را مخلوط کرده و به ظرف مورد نظر بریزید و سرکه و ادویه جات و نمک را به آن بیفزایید.
در صورت تمایل می توانید کمی گلپر و سیاه دانه نیز به ترشی خود اضافه کنید.
در ظرف را محکم کرده و در فضایی خنک و خارج از یخچال نگهداری کنید. مواظب باشید که ظرف ترشی، در جای گرم و یا در معرض نور آفتاب نباشد.
نحوه نگهداری ترشی:
ترشی را باید در فضای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید. می توانید بعد از اینکه ترشی کاملا رسید، آن را داخل یخچال بگذارید. از قسمت های خنک خانه مانند زیرپله ها یا زیرزمین یا هر نقطه خنک دیگر نیز می توانید برای نگهداری ترشی استفاده نمایید.