دستور پخت کیک هویج و گردو

کیک هویج و گردو یکی از کیک های بسیار خوشمزه و با پخت آسان است که دارای بافت بسیار نرم و اسفنجی است که می توانید در این روزهای دلچسب پاییزی این کیک خوشمزه را تهیه نمایید و همراه چای میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب دستور پخت کیک هویج و گردو را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم.

دستور پخت کیک هویج و گردو

دستور پخت کیک هویج و گردو

مواد لازم برای کیک هویج و گردو

آرد1 و 3/4 پیمانه سرخالی
شکر1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
هویج رنده شده2 پیمانه
روغن مایع3/4 پیمانه
وانیل1/8 قاشق چایخوری
دارچین2 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 و 1/2 قاشق چایخوری
مغز گردو1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک هویج و گردو 

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

دستور پخت کیک هویج و گردو

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب  جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه