دسر ایرمیک هویج دسر ترکیه ای بسیار خوشمزه و متفاوت است. این دسر دارای طعمی متفاوت است که طرفداران بسیار زیادی دارد با تهیه این دسر خوشمزه میتوانید پذیرای مهمانان خود باشید. در ادامه مطلب طرز تهیه دسر ایرمیک هویج را بخوانید.
طرز تهیه دسر ترکیه ای ایرمیک هویج
طرز تهیه دسر ایرمیک هویج
مواد لازم | مقدار لازم |
شیر | ۷/۵لیوان |
شکر | ۱/۵لیوان شکر به علاوه ۱/۵قاشق سوپ خوری |
ایرمیک | از ۱/۵لیوان دو انگشت کمتر |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
پوست پرتقال رنده شده | ۱عدد پرتقال |
وانیل | ۱پاکت(۵گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) |
برای لایه هویجی | |
آب | ۵لیوان |
هویج بزرگ | ۴عدد |
پودر نشاسته ذرت | ۳قاشق سوپخوری |
شکر | ۱لیوان |
طرز تهیه دسر ایرمیک هویج:
شیر و ۱/۵لیوان شکر و ایرمیک را در یک قابلمه بریزید و تا وقتی روی گاز قوام پیدا کند به هم بزنید و بپزید.
وقتی قوام پیدا کرد (ایرمیک ها حجم میگیرند و دسر غلیظ میشود)از روی گاز بردارید و وانیل را بریزید و هم بزنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
در یک قسمت پودر کاکائو و یک و نیم قاشق شکر باقیمانده را بریزید وهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.ظرف پیرکس متوسط یا قالبتون را خیس کنید و مخلوط کاکائویی را در ان بریزید و روی ان را صاف کنید.
پوست پرتقال رنده شده را در محلبی ساده بریزید وهم بزنید و روی محلبی کاکائویی بریزید و روی آن را هم صاف کنید.
برای لایه هویجی هویجها را ریز ریز خرد کنید ودر یک قابلمه بریزید و ۴لیوان آب را روی آنها بریزید و تا هویجها نرم شوند آنها را بپزید.
هویجهای پخته شده را در غذاساز بریزید و پوره کنید و در قابلمه بریزید شکر را روی آن بربزید. با ۱لیوان آب باقی مانده نشاسته را باز کنید تا حل شود و در مخلوط هویج بریزید و روی گاز بگذارید و مداوم هم بزنیدتا قوام پیداکند.
وقتی قوام پیدا کرد از روی گاز بردارید و روی دسرتون بریزید و روی آن را صاف کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید و سپس سرو کنید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.