دستور پخت کباب کوبیده بوقلمون در فر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 مهر

کباب کوبیده یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است. در این مطلب نوع جدیدی از کباب کوبیده را به شما عزیزان آموزش می دهیم. در این مطلب دستور پخت کباب کوبیده بوقلمون در فر را برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.

مواد اولیه:

  • گوشت بوقلمون (سینه _ چرخ شده) میزان لازم
  • پیاز (له شد شده _ آب گرفته) ۳ عدد
  • زنجفیل ۲ ق.م
  • نمک ، فلفل سیاه میزان لازم
  • جعفری (ساطوری شده) ۱ فنجان
  • زعفران (دم شده) ته فنجان
  • کره به میزان لازم

 

دستور پخت کباب کوبیده بوقلمون در فر, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه:

۱- در ابتدا گوشت بوقلمون و پیاز رو ۳ بار دیگه با هم چرخ می کنیم تا کاملا له بشود.

۲- بعد زعفران و نمک و فلفل و زنجفیل رو اضافه می کنیم و جعفری رو هم می ریزیم و ورز می دیم.

۳- گوشت رو شانه می زنیم من اینجا ۳ تا سیخ داشتم که به اندازه ۳ تا سیخ شانه زدم.

۴- بعد دستمون رو با آب گرم خیس می کنیم و گوشت رو که در دست شکل بیضی بهش دادیم به سیخ می گیریم و می چسبونیم به سیخ و با انگشت شصت به صورت لقمه لقمه اونو حالت می دیم.

۵- کف سینی فر کاغذ روغنی می ندازیم و کبابها رو روش می زاریم و کره رو برش می زنیم و روی کباب می زاریم.

۶- فر رو از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت داخل فر قرار می دیم.

۷- در این حین باید کبابها رو پشت و رو کنیم.

۸- بیشتر از این کباب رو داخل فر نزارید چون سفت و خشک میشه. در ضمن من از شعله پایین استفاده کردم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي