دستور پخت سالاد عربی خوشمزه

دستور پخت سالاد عربی خوشمزه

دستور پخت سالاد عربی خوشمزه
دستور پخت سالاد عربی خوشمزه

سالادي با طعم‌هاي متنوع ، تازه، ترد و سالم. يك سالاد عربي كه حس متفاوتي را براي‌تان به وجود مي‌آورد. براي تهيه اين سالاد احتياج به نان عربي پيتا يا نان مديترانه‌اي داريد. نگران نباشيد، اگر اين نان را پيدا نكرديد مي‌توانيد از نان تافتون يا لواش استفاده كنيد.

  • نان مديترانه‌اي: يك بسته
  • روغن: كمي
  • گوجه‌فرنگي: دو عدد
  • خيار: يك عدد
  • پياز قرمز: يك عدد
  • تربچه: پنج عدد
  • كاهو كوچك: يك عدد
  • نعناع تازه: مقداري
  • سير: يك عدد
  • ليمو ترش: سه عدد
  • نمك و فلفل: مقداري

طرزتهیه:

1. يك عدد نان مديترانه‌اي را به صورت مربع‌هاي كوچك برش دهيد، سپس در روغن داغ سرخ كنيد تا برشته شود. نان سرخ شده را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي از بين برود.

2. اگر نمي‌خواهيد از روغن استفاده كنيد مي‌توانيد نان را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد تا برشته بشود. دو عدد گوجه‌فرنگي و يك عدد خيار را با پوست يا بدون پوست و يك عدد پياز قرمز را نگيني خرد كنيد و در كاسه‌اي بريزيد.

3. پنج عدد تربچه را باريك اسلايس كرده و اضافه كنيد. يك عدد كاهوي كوچك با برگ‌هاي تازه و سبز روشن را درشت خرد كرده و اضافه كنيد. يك مشت برگ نعناع تازه هم داخلش بريزيد و با هم مخلوط كنيد. در انتها نان برشته را نيز اضافه كنيد.

نکات:

– توجه داشته باشيد سس اين سالاد را بايد هنگامي كه قصد سرو داريد به سالاد اضافه كنيد در غير اين‏صورت سالاد پژمرده شده و كيفيتش را از دست مي‌دهد.

– براي تهيه سس اين سالاد، آب دو تا سه عدد ليموترش تازه را با يك فنجان روغن زيتون و يك عدد سير له شده يا رنده شده و يك قاشق غذاخوري سماق و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري زيره سبز و كمي نمك و فلفل مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه