دستور تهیه پنه با سس گوجه فرنگی

  دستور تهیه پنه با سس گوجه فرنگی

 

دستور تهیه پنه با سس گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه پنه با سس گوجه فرنگی :

.

روغن زیتون ۹۰ میلی لیتر بودار

سالامی ۱۰ گرم

فلفل قرمز ۲ عدد دانه ها را خارج کنید و به صورت نگینی خرد کنید

سیر ۵ عدد ۵ حبه خرد شده

گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم پوست کنده و خرد شده

جعفری ۲ قاشق غذا خوری خرد شده

پنه ۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان ۶۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پنه با سس گوجه فرنگی :

.

تندی این غذا کاملا دست شماست این غذا کاملا تند است ولی شاید کسی نتواند غذای تند بخورد، سس این غذا به ایتالیائی arrabbiata نام دارد و معنی عصبانی را میدهد.

روغن زیتون را در ماهیتابه ای که روی شعله متوسط ملائم گذاشته اید بریزید

سالامی های خرد شده را کمی تفت دهید و سپس آنها را از تابه خارج کنید و در همان روغن ، فلفل ، سیر تفت دهید تا سیر کمی طلائی شود.

سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به همراه جعفری هم بزنید و بگذارید آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و به مایه غلیظی تبدیل شود و سالامی ها را به آن اضافه کنید.

پنه(ماکارونی) خود را در قابلمه ای حاوی آب جوش ، کمی نمک و ۲ قاشق غذا خوری روغن بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

پنه را در هر ظرف بریزید و روی آنرا سس بریزید و سطح آنرا با پنیر پارمزان بپوشانید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه