دستور تهیه پنه با سس گوجه فرنگی
مواد لازم برای تهیه پنه با سس گوجه فرنگی :
.
روغن زیتون ۹۰ میلی لیتر بودار
سالامی ۱۰ گرم
فلفل قرمز ۲ عدد دانه ها را خارج کنید و به صورت نگینی خرد کنید
سیر ۵ عدد ۵ حبه خرد شده
گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم پوست کنده و خرد شده
جعفری ۲ قاشق غذا خوری خرد شده
پنه ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۶۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پنه با سس گوجه فرنگی :
.
تندی این غذا کاملا دست شماست این غذا کاملا تند است ولی شاید کسی نتواند غذای تند بخورد، سس این غذا به ایتالیائی arrabbiata نام دارد و معنی عصبانی را میدهد.
روغن زیتون را در ماهیتابه ای که روی شعله متوسط ملائم گذاشته اید بریزید
سالامی های خرد شده را کمی تفت دهید و سپس آنها را از تابه خارج کنید و در همان روغن ، فلفل ، سیر تفت دهید تا سیر کمی طلائی شود.
سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و به همراه جعفری هم بزنید و بگذارید آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و به مایه غلیظی تبدیل شود و سالامی ها را به آن اضافه کنید.
پنه(ماکارونی) خود را در قابلمه ای حاوی آب جوش ، کمی نمک و ۲ قاشق غذا خوری روغن بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
پنه را در هر ظرف بریزید و روی آنرا سس بریزید و سطح آنرا با پنیر پارمزان بپوشانید.