دستور تهیه پلو اروپایی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه پلو اروپایی

دستور تهیه پلو اروپایی

طرز تهیه پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای 2- 4 نفر :

برنج2 پیمانه
 روغن به میزان لازم
پیاز خردكرده1 عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده 1 عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده1 عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی1 پیمانه
نمك، فلفلبه میزان لازم
ادویه كاری1 قاشق چایخوری
میگوی پاک كرده300 گرم
سركه1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه