دستور تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی

لوبیا پلو از غذاهای بسیار لذیذ و پرطرفدار ما ایرانیان است که در اقصی نقاط جهان به روش های مختلفی طبخ می شود. در این مطلب دستور تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی را برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی

مواد اولیه:

  • رب گوجه 2 ق.س
  • برنج 8 پیمانه
  • لوبیا سبز آبپز شده 600 گرم
  • زیره-فلفل سیاه-نمک-زردچوبه-دارچین-تخم گشنیز هر کدام 1/2 ق.م
  • پیاز خرد شده 1 عدد

مواد گوشت قلقلی:

  • ادویه (نمک-فلفل سیاه-زردچوبه-زیره-نعناع خشک هر کدام) 1/2ق.م
  • پیاز (درشت/ رنده شده)  1 عدد
  • گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
  • آرد نخودچی 1ق.غ
  • فلفل دلمه ای (شیرین قرمز و سبز) 3 عدد کوچک

مواد لازم برای تزیین:

  • کره حیوانی به مقدار لازم
  • زرشک 2ق.س
  • کشمش 4ق.س
  • زعفران حل شده 1 ق.س

طرز تهیه برنج:

پیاز را کمی تفت داده و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید سپس رب و ادویه های ذکر شده را بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند و در انتها مواد را مابین برنج ریخته و بگذارید تا کاملا دم بکشد.
طرز تهیه گوشت قلقلی:

پیاز و فلفل دلمه ای را مولینکس کرده کمی از آب آنها را گرفته سپس همه مواد را به گوشت اضافه کرده و کاملا ورز دهید بعد از آن قلقلی آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و حالا می توانید سرخ کنید.
طرز تهیه:

کره را کمی داغ کرده کشمش و زرشک را در آن تفت داده و همراه زعفران به برنج بیافزایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه