خوردن بادام را هرگز فراموش نکنید

خوردن بادام را هرگز فراموش نکنید

دکتر ضیاء الدین مظهری، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: بادام غنی از املاح روی، کلسیم، آهن، و سلنیوم است و کسانی که گوشت و لبنیات کمتر مصرف می کنند و در معرض خطر کمبود این عناصر مهم هستند می توانند بادام خام را به صورت مرتب هر روز مصرف کنند.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه مصرف روزانه 5 عدد بادام برای تأمین املاح مورد نیاز کفایت می کند گفت: این مقدار معادل یک واحد روغن است که 45 کیلو کالری، انرژی دارد.
دکتر مظهری یادآور شد: مصرف مرتب و به اندازه بادام از کاهش کلسیم استخوانی و پوکی استخوان پیشگیری می کند و نوجوانان یا کسانی که از منابع حیوانی کمتر استفاده می کنند به این ماده معدنی نیاز بیشتری دارند و اگر بادام را در برنامه غذاییشان بگنجانند خطر ابتلا به پوکی استخوان در آنان کاهش می یابد

 

 

گردآوری: گروه سلامت گــهــر

منبع: جوان امروز

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه