آموزش پخت لقمه های قارچ

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش پخت لقمه های قارچ

آموزش پخت لقمه های قارچ

طرز تهیه لقمه های قارچ

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 قارچ درشت 24 عدد
لیموترشنصف عدد
 نان سفید برشی 3 ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد كرده200 گرم
تخم مرغ هم زده1 عدد
جعفری خرد كرده2 قاشق سوپخوری
ریحان خرد كرده2 قاشق سوپخوری
خامه3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه لقمه های قارچ :

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید.

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

اكنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر كنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه