آموزش پختن و تمیز کردن میگو به طور صحیح ؛ تصویری

میگو یکی از سخت پوستان دریایی است که برخلاف ظاهرش فوق العاده خوشمزه و مقوی است. بعضی از خانم ها برای تمیز کردن میگو مشکل دارند و نمی دانند به چه نحوی باید میگو را تمیز کنند در ادامه توضیح و آموزشی در این خصوص می خوانید.

آموزش پختن و تمیز کردن میگو به طور صحیح ؛ تصویری

میگو شامل سر، بدنه و دم است. قسمت بدنه آن مورد استفاده است، یعنی سر تا زیر گردن و دم آن قابل مصرف نیست.

پاک کردن میگو

تمیز کردن میگو

سر میگو با دست به راحتی جدا می شود، پوست آن نیز به راحتی برداشته می شود.
رگی که در پشت میگو قرار گرفته بوی زهم آن را ایجاد می کند و باید آن را از میگو جدا کنیم. به وسیله چاقو پشت کمر میگو را برش نازکی می دهیم و آن رگ را جدا می کنیم. سپس شست وشو داده و در صافی می گذاریم تا آب آن کاملا گرفته شود. حالا میگو برای سرخ کردن یا پختن آماده است.

روش های طبخ میگو

روش پختن:
میگوها را داخل یک صافی می گذاریم، درون قابلمه ای آب ریخته و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید. به هنگام جوشیدن مقداری سرکه و نمک داخل آن می ریزیم و میگوهای داخل صافی را در آب جوش می ریزیم. مدت پخت میگو سه دقیقه است زیرا بعد از آن سفت شده و قابل مصرف نیست.

پن فراین کردن:
در این روش ابتدا میگو را آماده کرده و پشت کمر آن را برش بزرگ داده تا میگو کاملا باز شود و برای از بین بردن بوی زهم آن را آغشته به آبلیمو می کنیم و به وسیله نمک آن را خوش طعم کرده و برای سوخاری کردن از تخم مرغ و آرد استفاده می کنیم. سپس یک تخم مرغ را درون ظرفی مخلوط می کنیم و میگو را به آن آغشته کرده و داخل آرد می غلتانیم و سپس در روغن با حجم کم قرار می دهیم تا سرخ شود.

خواص میگو :

میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است. میگو به کنترل فشار خون کمک می کند . ضد آلزایمر است . کم خونی رو جبران می کند . سرشار از امگا ۳ است و …

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه