آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها

در ادامه آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها را می خوانید

آموزش تهیه کلمپه کرمان شیرینی مخصوص کرمانی ها

مواد لازم کلمپه کرمان

روغن جامد  1 پیمانه (150 گرم)
آرد  ½ 2 پیمانه (260 گرم)
زرده تخم مرغ1 عدد (معادل 20 گرم)
شیر⅓ پیمانه (54 میلی لینر)
بیکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
 مواد لازم برای داخل شیرینی
خرما250 گرم
روغن¼ پیمانه (38 گرم)
گلابکمی
طرز تهیه کلمپه کرمان
روغن جامد را روی حرارت می گذاریم تا آب شود و سپس آرد را داخل آن حل می کنیم.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی خوب می زنیم و شیر را با آن حل می کنیم و سپس به مخلوط، روغن و آرد اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را هم به بقیه مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز می دهیم تا لطیف شده و به دست نچسبد و می گذاریم یک ساعت بماند تا ور آید.
خرما ها را پوست می کنیم و له می کنیم و با گلاب در روغن روی حرارت می گذاریم تا نرم و لطیف شود.
پس از اینکه خمیر ور آمد، آن را با وردنه صاف می کنیم و با قالب دایره قالب می زنیم. در یک دایره خمیری مقداری از مخلوط خرما می ریزیم و دایره خمیری دیگر که خالی است را روی آن قرار می دهیم. لبه های آنها را فشار می دهیم که به هم بچسبند و مانند قطاب می پیچیم.
تمام خمیر را به این صورت آماده می کنیم و اگر بخواهیم می توانیم روی آن را با مهر های مخصوص این شیرینی نقش بیندازیم. سپس داخل فر دمای 175 درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه