هشدار سازمان غذا و دارو در مورد تتو کردن

امتیاز دهید

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد   هشدار سازمان غذا و دارو در مورد تتو کردن صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

هشدار سازمان غذا و دارو در مورد تتو کردن

سازمان غذا و داروی آمریکا از همه مردم می خواهد پیش از تاتو کردن بدن خود راجع به آن فکر کنند. این سازمان معتبر می گوید اکنون در جامعه آمریکایی ایجاد نقش و نگار روی پوست بدن تبدیل به یک مد شده است که این مد بی خطر نیست. از سال 2004 تا سال 2016 این سازمان تقریبا 400 گزارش مربوط به مشکلات ناشی از تاتو همچون عفونت های ناشی از جوهرهای تاتوی آلوده و حساسیت های آلرژیکی دریافت کرده است.

دکتر لیندا کاتز، مدیر بخش لوازم آرایشی و بهداشتی و رنگ های سازمان غذا و داروی آمریکا می گوید که نگرانی های بالقوه مربوط به تاتو که افراد را تحت تاثیر قرار می دهند شامل تاتوی غیربهداشتی و ناایمن و جوهر تاتو است. دکتر لیندا در یک کنفرانس خبری گفت: «در حالی که ابزار تاتوی ضدعفونی نشده و اعمال غیربهداشتی در حین تاتو  کردن می توانند موجب عفونت های خطرناکی شوند، خود جوهر تاتو نیز می تواند منجر به عفونت های خطرناکی شود، مخصوصا اگر جوهر تاتو آلوده به باکتری یا کپ باشد.»

جوهر پرخطر

دکتر کاتز می گوید: «استفاده از آب غیراستریل برای رقیق کردن ماده های رنگی یکی از عوامل مرسوم ایجاد عفونت های ناشی از تاتو است، هر چند این عامل تنها عامل عفونت های ناشی از تاتو محسوب نمی شود.» او اضافه می کند هیچ روش مطمئن یا خطاناپذیری وجود ندارد که بی خطر بودن جوهر تاتوی استفاده شده را ثابت کند. او می گوید: «حتی اگر جوهر تاتو در یک ظرف مخصوصی مهر و موم شده باشد و روی برچسب ان عبارت «استریل» نوشته شده باشد باز نیز امکان دارد که جوهر آلوده باشد.
نتایج تحقیقات نشان می دهند بعضی ماده های رنگی استفاده شده در جوهر تاتو همان ماده های رنگی هستند که در جوهر پرینترهای رنگی یا رنگ های مخصوص ماشین استفاده می شوند. سازمان غذا و دارو هنوز ماده های رنگی مورد استفاده در جوهر تاتو و دیگر وسایل آرایشی و بهداشتی را مورد تایید قرار نداده است.

واکنش های هشداردهنده

پس از آن که بدن خود را تاتو کردید ممکن است با شماری از واکنش ها در خود مواجه شوید. دکتر کاتز می گوید: «ممکن است متوجه بروز جوش، قرمزی یا برآمدگی در ناحیه تاتو شده از بدن خود شوید و حتی ممکن است که دچار تب شوید.» او ادامه می دهد: «عفونت های قارچی تهاجمی تر می توانند منجر به تب شدید، لرزش، سردی و عرق شوند. درمان چنین عفونت هایی ممکن است به آنتی بیوتیک های متنوع، احتمالا برای چندمین ماه و حتی بستری شدن یا جراحی نیاز باشد.»
بروز جوش پس از تاتو می تواند به معنای این نیز باشد که شما به جوهر تاتو یک حساسیت آلرژیکی دارید. به گفته دکتر کاتز: «از آنجایی که جوهرهای تاتو دائمی هستند، حساسیت آلرژیکی ادامه دار خواهدبود.»
دکتر کاتز توصیه می کند: «اگر پس از تاتو با مشکلی مواجه شدید، فورا با متخصص تماس بگیرید و او را در جریان مشکل خود قرار دهید.» علاوه بر این، امکان دارد پس از تاتو با مشکلات دیگری نیز مواجه شوید. یکی از این مشکلات ایجاد بافت هبمند (Scar Tissue) در ناحیه تاتو شده است یا وقتی تحت آزمایش MRI قرار می گیرید ممکن است که در ناحیه تاتوشده خود احساس ورم و سوختگی کنید. دکتر کاتز می گوید اگر پزشک شما MRI را برای شما تجویز کرده است به او بگویید که روی بدن خود تاتو دارید.

دیگر توصیه های سازمان غذا و دارو

یکی از توصیه های سازمان غذا و دارو این است که خودتان با استفاده از جوهر و ابزار مربوط به تاتو روی پوست خود تاتو ایجاد نکنید، بلکه به یک تاتوکار حرفه ای مجوزدار مراجعه کنید. از آنجایی که جوهر و ابزار مربوط با تاتو با عفونت ها و حساسیت های آلرژیکی در ارتباط هستند، بهتر است یک فرد حرفه ای این کار را انجام دهد، چون یک فرد عادی نمی داند که چگونه منابع آلودگی را کنترل کند و از آن ها جلوگیری کند. این هشدار را نیز باید داد که پاک کردن تاتو بدون ایجاد زخم غیرممکن است. اگر می خواهید روی بدن خود تاتو ایجاد کنید، مطمئن شوید که صاحب سالن از قوانین دولتی و محلی پیروی می کند.
به هر حال اگر تصمیم به ایجاد تاتو روی پوست خود گرفتید و به یک سالن تاتوکاری مراجعه کردید و پس از مدتی به دلیل تاتوی روی پوست خود با عفونت یا حساسیتی مواجه شدید، فورا به پزشک خود یا فرد ارائه دهنده مراقبت از سلامتی مراجعه کنید تا از شدت یافتن عفونت یا حساسیت خود جلوگیری کنید.
علاوه بر این، دکتر کاتز می گوید: «اگر پس از ایجاد تاتو روی بدن خود با مشکلاتی همچون عفونت و حساسیت آلرژیکی مواجه شدید، نزد تاتوکار بروید و به او بگویید که عدم رعایت بهداشت از سوی او و جوهر تاتوی بکار رفته باعث بروز چنین مشکلاتی در شما شده است تا تاتوکار از استفاده مجدد از آن جوهر تاتو و عدم رعایت بهداشت خودداری کند.»
دکتر کاتز توصیه می کند در صورت بروز چنین مشکلاتی که پس از تاتو ممکن است بروز کند به تاتوکار مراجعه کرده و از او در مورد برند جوهر تاتو و رنگ جوهر یا ماده رقیق کننده سوال هایی را بپرسید، چون اطلاع از نوع جوهر و ماده رقیق کننده بکار گرفته شده می تواند در درمان مشکلات ناشی از تاتو مفید باشند.
در چنین مواردی که فرد با بروز مشکلاتی در خود مواجه می شود تاتوکار یا متخصص مراقبت از سلامتی باید سازمان غذا و دارو را از این وضعیت پیش آمده برای فرد آگاه سازد و اطلاعات کامل و دقیقی را در مورد جوهر و عفونت ها و حساسیت آلرژیکی فرد فراهم آورد.
در پایان باید گفت براساس مطالب مطرح شده در بالا ایجاد تاتو روی بدن عاری از خطر نیست و ممکن است پس از تاتو فرد با بروز مشکلاتی در خود مواجه شود. در نتیجه فرد باید پیش از مراجعه به تاتوکار به عواقب احتمالی ناشی از تاتو فکر کند و این را نیز در نظر داشته باشد که پاک کردن تاتو بسیار سخت است و پاک کردن آن ممکن است باعث بروز لکه ای روی پوست شود.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه