همه کشورها و قاره ها غذاهای مخصوص خود را دارند. برای آشنایی با انواع غذاهای آمریکایی این بخش گهر را تا پایان مطالعه نمایید.
انواع غذاهای آمریکایی
غذاهای آمریکا سرشار از تولیدات و دستور غذاهای گوناگون است. غذاهای آمریکایی بسیار متنوع هستند، از کیک مواد دریایی گرفته تا غذاهای پرخاصیت جنوب این کشور. روش سنتی پختوپز سرخپوستان با رسوم مهاجران نخستین و موج دیگر مهاجران از همه دنیا در هم آمیخته و منجر به شکل گیری شیوهای ترکیبی و شاخص به عنوان آشپزی آمریکایی شدهاست.
لیست غذاهای آمریکایی
- اردور
- اسپاگتی
- استرودل
- استیک
- اسکارگو
- اسکالپ
- امپاناداس (کیک خمیری اسپانیایی)
- املت
- بیفاستروگانف
- پاستت
- پتاژ
- پروک
- پشملبا
- پلمبیر
- پودینگ
- پوره
- پیتزا
- پیراشکی
- تارت
- راویولی
- رولت
- ژامبون
- ژله
- ژیگو
- سالاد
- سالتیمبوکا
- ساندویچ
- سس
- سوپ
- سوسیس
- سوفله
- شنیسل
- فروماژ
- کالزون
- کالباس
- کانلونی
- کباب ترکی
- کتلت
- کچاپ
- کرپ
- کرم کارامل
- کروکت
- کنسومه
- کویچ
- کیش
- کیوسکی
- کیک
- گراتن
- گولاش
- لازانیا
- مارمالاد
- مافین
- ماکارونی
- متیلف
- مرغ سوخاری
- موس
- موسکا
- هاتداگ
- هسلت
- هگیس
- همبرگر