طرز پخت سوپ گل کلم

امتیاز دهید

[ad_1]

سوپ یکی از غذاهی خوشمزه که به روش های مختلفی تهیه می شود در ادامه طرز تهیه و پخت سوپ گل کلم همراه با پنیر چدار را برای شما تهیه کرده ایم
طرز پخت سوپ گل کلم

مواد لازم برای سوپ گل کلم :

 کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  ۲ فنجان
 کرفس خرد شدهیک و نیم فنجان
 هویج خرد شده نصف فنجان
سیر له شدهیک و نیم قاشق غذاخوری
سیب زمینی (پوست کنده و ریز شده)۲ عدد
آب مرغ۶ فنجان
گل کلم خرد شده۶ فنجان
برگ بو۲ عدد
* برگ آویشن تازهیک و نیم قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازهیک هشتم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شدهیک و نیم فنجان
سس سویا و سرکه۱ قاشق چایخوری

* یک و نیم قاشق چایخوری برگ آویشن تازه یا ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک

طرز تهیه سوپ گل کلم :

یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، کرفس و هویج را برای ۵ تا ۸ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند. سیر له شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت بدهید.

سیب زمینی، آب مرغ، گل کلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده تا آب مرغ جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به طور کامل نرم شوند.

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برگ بوها را از آن خارج کنید. با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل یکدست شود.

به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و در همین حین به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند. در آخر سس سویا و سرکه را اضافه کنید.

اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نان های ترد خیلی خوشمزه می شود.

منبع: نوین زی

[ad_2]

لینک منبع

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه