طرز پخت “برنج و سبزیجات” به روش چینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 12 آوریل

جام جم: تقریبا همه خانمها نه تنها طرز پخت برنج ساده را می‌دانند بلکه با شیوه پخت انواع دیگر پلو نیز آشنایی دارند؛ به همین دلیل تهیه «برنج سبزیجات» برای این افراد کاری ساده خواهد بود.

طرز پخت “برنج و سبزیجات” به روش چینی, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

 

 مواد لازم

برنج: ۱ لیوان

پیاز: ۱ عدد

کدو: ۱ عدد

هویج: ۱ عدد

فلفل دلمه: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

۱٫ برنج را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید.

۲٫ سبزیجات و مرغ را به صورت خلال خرد کنید.

۳٫ ابتدا پیاز خلال‌شده را همراه با کمی روغن در قابلمه تفت داده، سپس بقیه سبزیجات را همراه مرغ و ادویه به آن اضافه کنید و با روغن تفت دهید. در قابلمه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا مرغ همراه با سبزیجات بپزد. در حین پختن، مواد را با قاشق کمی هم بزنید تا ته نگیرد.

۴٫ برنج را پخته، در آبکش بریزید.

۵٫ برنج آبکش‌شده را روی مواد درون قابلمه ریخته، سپس درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج به مدت ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت دم بکشد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي