Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ اسفند
بازديد : 1114

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی را در ادامه برایتان منتشر می کنیم.

طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی

مواد لازم لایه زیرین:

  • تخم مرغ (کوچک): ۳ عدد
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پنیر کاتیج: ۵۰۰ گرم
  • خامه (فرم گرفته): ۱۵۰ میلی لیتر
  • نمک: به مقدار لازم
  • کاستارد: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم لایه توت فرنگی:

  • توت فرنگی: ۳۰۰ گرم
  • خامه: ۳۰۰ گرم
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
  • آب جوش: ۵۰ میلی لیتر
  • پودر ژلاتین آمونیا: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه لایه زیرین:

۱٫ برای تهیه لایه زیرین ابتدا دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. تخم مرغ ها، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

۲٫ پنیر کاتیج، خامه و کاستارد را اضافه و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این مخلوط را در یک قالب کمربندی پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
۳٫ فر را خاموش کرده و اجازه بدهید چیزکیک حدود ۱۰ دقیقه در فر بماند و سپس آن را بیرون آورده تا کاملا خنک شود. با دقت روی قالب را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه لایه توت فرنگی:

بخوانید :   طرز تهیه دلمه برگ مو اصل ایرانی

۱٫ پودر ژلاتین را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. توت فرنگی، خامه، شکر و آب لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.

۲٫ ژلاتین حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی لایه زیرین خنک شده در قالب بریزید و روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و حداقل چند ساعت (ترجیحا تمام شب) در یخچال قرار دهید.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي