طرز تهیه پنه به روش های مختلف

امتیاز دهید

پاستا و ماکارونی از غذاهای موردعلاقه بسیاری از افراد در تمام سنین است. گهر در این بخش طرز تهیه پنه به روش های مختلف را منتشر می کند.

طرز تهیه پنه به روش های مختلف

طرز تهیه پنه به روش های مختلف

پنه نوعی پاستای لوله‌ ای شکل ایتالیایی شبیه به استوانه ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. پنه انواع مختلفی دارد م می توان غذاهای مختلف و متنوعی با آن درست کرد.

دو نوع پنه در ایتالیا تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و پنه ریگاته خوانده می‌شود.

زیتی

زیتی (Ziti) نوعی پاستای لوله‌ای توخالی است که بافت نرمی دارد و به آن candele (شمع) هم می‌گویند. زیتی به شکل لوله‌های درازی است که برای پختن آن را به چهار قسمت تقسیم می‌کنند. سسی که با زیتی خورده می‌شود معمولاً شامل گوجه‌فرنگی، پنیر، گوشت، سوسیس، قارچ، فلفل، و پیاز است. زیتی اجاقی یکی از غذاهای ایتالیایی‌تباران آمریکا است و در سریال آمریکایی سوپرانوز نیز صحنه‌های خوردن این غذا مرتباً دیده می‌شود.

آشنایی با روش تهیه پنه با مرغ و قارچ

مواد لازم پنه با مرغ و قارچ

– 30 گرم کره یا مارگارین

– یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

– یک عدد پیاز (خرد شده)

– یک حبه سیر (ریز خرد شده)

– 250 گرم فیله مرغ (خلالی خرد شده)

– 125 گرم قارچ (خرد شده)

– یک عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده)

– یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی

– یک‌چهارم پیمانه سرکه سفید

– 250 میلی‌لیتر یا یک پیمانه خامه

– 500 گرم پنه (penne)

– 2 قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان (رنده شده)

طرز تهیه پنه با مرغ و قارچ

  1. کره و روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید؛ سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شوند.
  2. تکه‌های مرغ را نیز به این مخلوط افزوده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 10 تا 15دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پخت، تفت داده شود.

سپس قارچ را در تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. پس از آن، گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

سرکه‌سفید را هم به این مخلوط بیفزایید و حرارت را زیادتر کنید تا مایع به‌جوش آید. سپس زیر شعله را کم کنید تا آب غذا به نصف کاهش پیدا کند.

  1. خامه را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به‌جوش آید. سپس دوباره شعله اجاق گاز را کم کنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

در مدت زمانی که سس در حال پخت است، قابلمه بزرگی آماده کنید و در آن آب بریزید و بگذارید همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش آید.

سپس پنه را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.پس از این مدت، پاستا را آب‌کشی کنید و در ظرف گود مورد نظر برای سرو بریزید.

در پایان سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنه کاملا به سس آغشته شود. حالا غذا برای سرو آماده است.

پاستا پنه با سس آلفردو

مواد لازم پاستا پنه با سس آلفردو

سینه مرغ (بی استخوان) / 1 عدد (200 گرم)

پیاز / 1 عدد (140 گرم)

زعفران / 1 قاشق چایخوری (7 میلی لیتر)

آب لیمو ترش / 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)

نمک و فلفل / به مقدار لازم

روغن مایع / به مقدار لازم

سیر / 2 حبه (10 گرم)

قارچ / 4 عدد (60 گرم)

پاستا پنه / 100 گرم

شیر / 1 پیمانه (160 میلی لیتر)

قرص مرغ (پودر شده) / یک دوم عدد

خامه / یک سوم پیمانه (65 میلی لیتر)

پنیر موزارلا (رنده شده) / 100 گرم

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

پاستا پنه با نام انگلیسی pasta penne، یک نوع پاستا می باشد که فرمی به صورت استوانه و لوله ای دارد که دو طرف آن به صورت اریب می باشد.

برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را خرد کنید. زعفران را بسایید و در آبجوش حل کنید. بعد پیاز، زعفران، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سپس سینه مرغ را به طور یکدست برش بزنید و با مواد مخلوط شده بالا به مدت دو ساعت مزه دار کنید. بعد از آن در مقداری روغن، سینه مرغ را تفت دهید و سیر را کوبیده و به آن اضافه کنید.

پس از کمی تفت، قارچ را که ورقه ورقه کرده اید را نیز به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.

پس از آن مقداری نمک و روغن مایع را در آب در حال جوش بریزید و پاستا را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، تا حدی که مغز پاستا کاملا نرم شود. سپس در آبکش ریخته روی آن مقداری آب بریزید.

در ظرفی دیگر شیر را بجوشانید و پاستا را به همراه قرص مرغ به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. تا حدی بماند که شیر تقریبا به خورد پاستا برود.

سپس مخلوط سینه مرغ را اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

در آخر خامه و پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. در صورت تمایل روی آن را کمی پنیر بپاشید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته: خامه نباید زیاد حرارت ببیند.

توجه: مواد بالا برای تهیه غذای 2 نفر می باشد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه