آموزش و طرز تهیه پاناکوتا موز

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 11 اردیبهشت

پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که در ایران هم طرفدار دارد. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه پاناکوتا موز را منتشر می کند.

آموزش و طرز تهیه پاناکوتا موز

آموزش و طرز تهیه پاناکوتا موز, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

  • شیر: یک پیمانه(بهتره که پر چرب باشه)
  • خامه: یک پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • آب جوش: دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • موز: یک عدد

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

موزهای خرد شده را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می توانید کمی از مواد را بچشید و میزان کمی و زیادی شکر را متوجه شوید, بهتر است شکر را یکباره نریزید )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي