X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه لواشک میوه ای به دو روش مختلف

تاريخ : ۲۲ شهریور
بازديد : 105

لواشک یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها در همه سنین است به ویژه برای خانم ها و دختر خانم ها! این خوراکی خوشمزه را می توان در خانه هم تهیه کرد. گهر در این بخش طرز تهیه لواشک میوه ای به دو روش مختلف را شرح می دهد.

mataleb www.gahar .ir 22.06.97 9 طرز تهیه لواشک میوه ای به دو روش مختلف

طرز تهیه لواشک میوه ای به دو روش مختلف

روش اول:

آب مقدار لازم .  انواع میوه مقدار لازم  .  نمک مقداری

میوه ها را تمیز کنید ( پوست ، هسته و دم میوه ها را بگیرید ) سپس میوه ها را درون قابلمه بریزید و تا نصف قابلمه آب بریزید و با حرارت ملایم میوه ها را بپزید تا نرم شوند.

پس از اینکه میوه ها پختند و آب قابلمه تمام شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید میوه های پخته خنک شوند.

پس از اینکه میوه ها خنک شدند به مقدار لازم نمک بزنید سپس میوه ها را درون ابکشی با توری های نازک بریزید و با قاشق میوه ها را صاف کنید.

پس از صاف کردن میوه ها مایعی غلیظ خواهید داشت ، کف سینی را چرب کنید یا نایلون پهن کنید سپس این مایه را کف سینی بریزید و به قطر نیم یا یک سانتیمتر پخش کنید.

سینی را در آفتاب یا روی شوفاژ قرار دهید تا گرما باعث خشک شدن مواد شود ( بسته به نوع حرارت از ۱-۲ روز زمان برای خشک شدن لواشک زمان لازم است ) پس از اینکه لواشک اماده شد به اندازه های دلخواه برش بزنید و مصرف کنید.

بخوانید :   اصول تربیتی و روانشناسی کودکانه را بیاموزیم

نکته ها : غلظت مایع لواشک باید مناسب باشد ( نه خیلی رقیق باشد و نه خیلی غلیظ بلکه غلظتی مانند ماست داشته است ) ، از انواع میوه ها میتوانید برای تهیه لواشک استفاده کنید.

روش دوم:

مواد اولیه :

آب ۱ استکان

نمک و جوهر لیمو در صورت تمایل کمی

آلبالو، هلو،شلیل،سیب، آلوچه،آلو قرمز، زردآلو به میزان لازم

میوه ها رو شسته و داخل قابلمه میریزیم و یک استکان آب هم روی آنها می دهیم.

میذاریم رو شعله ملایم بجوشد.

هر چند وقت یک بار هم میزنیم تا ته نگیرد.

بعد شعله رو خاموش میکنیم اجازه میدیم تا مایع لواشک سرد بشه.

میریزیم تو آبکش و با پشت قاشق یا ملاقه فشار میدیم تا تفاله ها ازش جدا بشن.

آخر کار نباید چیزی جز تفاله باقی بمونه.(اگه خواستیم نمک و جوهر لیمو رو هم تو این مرحله اضافه میکنیم. )

کف سینی رو نایلون میندازیم.

لواشک رو میریزیم تو سینی (نباید قطر لواشک کم باشه چون بعد از خشک شدن لواشک نازک تر خواهد شد. )

میذاریم تو آفتاب تا خشک بشه(نیمه خشک هم بشه کافیه )

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي