طرز تهیه و پخت سینه مرغ با پنیر در فر (غذای سریع و خوشمزه)

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 اسفند

اگر می خواهید یک غذای سریع و خوشمزه با سینه مرغ درست کنید، سینه مرغ با پنیر پیتزا یا پارمزان بهترین و خوشمزه ترین گزینه می باشد . مواد اولیه این غذا معمولا در هر خانه ای هم پیدا می شود. در ادامه دو روش مختلف برای پخت سینه مرغ با پنیر در فر را مشاهده می کنید.

طرز تهیه و پخت سینه مرغ با پنیر در فر (غذای سریع و خوشمزه), پورتال خبری فرهنگی گهر

 

روش اول پخت سینه مرغ با پنیر

مواد لازم:

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • ۱/۲ پیمانه آرد سوخاری
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر پیتزا
  • ۱/۴ پیمانه پودر سوخاری
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینه مرغ ها را به ضخامت ۲ سانتی متر برش بزنید.
  3. آرد سوخاری، پنیر پارمزان، پودر سوخاری، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط کنید.
  4. سینه مرغ ها را در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل پوشش داده شوند.
  5. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید.
  6. سینه مرغ های سوخاری شده را در تابه قرار دهید و هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.
  7. سینه مرغ های سرخ شده را در ظرف فر قرار دهید.
  8. ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.

روش دوم پخت سینه مرغ با پنیر در فر

مواد لازم:

  • ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • ۱/۲ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۱/۴ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • ۱/۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۱/۴ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینه مرغ ها را به ضخامت ۲ سانتی متر برش بزنید.
  3. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید.
  4. پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم شود.
  5. سینه مرغ ها را در تابه قرار دهید و هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.
  6. سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
  7. سینه مرغ ها را در ظرف فر قرار دهید.
  8. سس گوجه فرنگی را روی سینه مرغ ها بریزید.
  9. پنیر موزارلا و پنیر چدار را روی سینه مرغ ها بپاشید.
  10. ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.

گردآوری: گروه سبک زندگی گــهــر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي