طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا به دلیل ترکیب مواد خوش طعمی که در آن استفاده می شود ، یکی از دسر های خوشمزه ای است که می توانید در مهمانی ها آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانان لذت ببرید. در این بخش از گهر طرز تهیه دسر پان اسپانیا را می خوانید.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

مواد لازم

گردو خرد شده : 1/2 پیمانه

● آرد : 1/2 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

● شکر : 1 لیوان

● نشاسته : 2 قاشق غذا خوری

● شیر : 1 لیتر

● وانیل : 1/2 قاشق چای خوری

● کره : 50 گرم

● بیسکویت : 1 – 2 بسته

● کاکائو : 3 قاشق غذا خوری

خامه‏ : 150 گرم

طرز تهیه 

1- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

2- شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

3- آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید.

4- این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.

5- خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

نکته :

● دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد، برای این کار مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم.

یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند.

● تزیین، ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه