دسر کونفه کادایف یک دسر ترکیه ای بسیار معروف و خوشمزه است که مواد اصلی آن کاداییف و پنیر لبنه است. کونفه کاداییف دسری بسیار شیک برای پذیرایی از مهمانان شما می باشد که در ادامه طرز تهیه + آموزش این دسر را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم.
طرز تهیه دسر ترکیه ای کونفه کادایف (دسر کنافه) + آموزش تصویری
مواد لازم کونفه کادایف ( کنافه کادایف)
کره : ۳۰۰ گرم
پسته خرد شده : ۶ ق غذا خوری
گردوی خردشده : ۴ ق غ
پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۴ ق غ
رشته کادایف : ۲ بسته
مواد لازم برای شربت :
آب : ۲ لیوان
شکر : ۲ لیوان
گلاب : ۵ ق غ
طرز تهیه شربت کونفه کادایف :
شربت کونفه کاداییف اول شربت کونفه رو آماده می کنیم . آب و شکر رو در قابلمه می ریزیم به جوش که اومد گلاب رو اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه و کمی غلیظ شه و کنار بگذارید تا سرد شود.
طرز تهیه کونفه کادایف پنیری :
رشته کادایف رو به تکه های کوچک برش بدید و کره آب شده رو بهش اضافه کنید ( ۱ ق از کره رو برای چرب کردن ظرف کنار بگذارید ) وخوب رشته ها رو به کره آغشته کنید .
ظرف نچسبی رو با ۱ ق کره ای که کنار گذاشته بودید خوب چرب کنید و نصف رشته رو به طور یکنواخت ته ظرف بچینید سعی کنید فضای خالی بینشون نباشه و فشرده بچینید تا مواد از لابلای آن بیرون نریزه.
حالا پنیر رو به طور یکنواخت روی رشته ها پخش کنید طوری که یک لایه کامل روی رشته ها پوشیده شود و سپس پودر نارگیل و پسته و گردو رو روی آن بپاشید و بقیه رشته ها رو روش بریزید و با کف دست بهش فشار وارد کنید .
و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید و در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی شه .
از فر که خارج کردید شربت رو روش ریخته و اجازه دهید کمی به خورد آن برود و روش پودر پسته بپاشید و داغ سرو کنید با یه استکان چایی نوش جان کنید.