X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه حلوای لبو مخصوص سفره شب یلدا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱ آذر
بازديد : 3027

 

halvalaboo1 طرز تهیه حلوای لبو مخصوص سفره شب یلدا

مواد لازم:

لبو : ۴ عدد
کره : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
شیره انگور : یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار : ۲ تا ۳ قاشق

 

طرز تهیه:

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود .
با لبوی پخته هم میتوان این حلوا را تهیه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید .
سپس در تابه ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود .
اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید .
سپس حدود ۳/۴ لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد .
اگر کمی سفت است میتوانید ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود .
اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید .
شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند .
اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست .

نکته : با فلفل دلمه سبز و لبو یا چعندر ورقه و دانه ذرت می توانید ظرف حلوا را تزیین کنید . برخی چغندر ها رنگ ارغوانی و تیره تری دارند این نوع چغندر برای تهیه حلوا زیباتر خواهد بود زیرا رنگ قشنگی به حلوا خواهد داد .

بخوانید :   دستور تهیه سوپ سفيد یک سوپ‌ مجلسی
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي