طرز تهیه حلوای لبو مخصوص سفره شب یلدا

 

طرز تهیه حلوای لبو مخصوص سفره شب یلدا

مواد لازم:

لبو : 4 عدد
کره : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
شیره انگور : یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار : 2 تا 3 قاشق

 

طرز تهیه:

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود .
با لبوی پخته هم میتوان این حلوا را تهیه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید .
سپس در تابه ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود .
اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید .
سپس حدود 3/4 لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد .
اگر کمی سفت است میتوانید 1/3 لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود .
اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید .
شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند .
اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست .

نکته : با فلفل دلمه سبز و لبو یا چعندر ورقه و دانه ذرت می توانید ظرف حلوا را تزیین کنید . برخی چغندر ها رنگ ارغوانی و تیره تری دارند این نوع چغندر برای تهیه حلوا زیباتر خواهد بود زیرا رنگ قشنگی به حلوا خواهد داد .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه