طرز تهیه ترشی انبه مخلوط

ترشی انبه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین ترشیجات محلی جنوب ایران است ترشی انبه مخلوط از دسته ترشی هایی است که از تولید به مصرف است اما بهتر است دو سه روز کنار گذاشته شود و بعد از گذشت این چند روز به یخچال منتقل شود. در این مطلب با طرز تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه ترشی انبه مخلوط

طرز تهیه ترشی انبه مخلوط

مواد لازم برای 10 نفر

انبه سبز 5 کیلوگرم
هویج 1 کیلوگرم
خیار کوچک 1.5 کیلوگرم
گل کلم بزرگ 1 عدد
سیر خردشده 500 گرم
گلرنگ یا گل هچک به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ادویه مخصوص ترشی انبه 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز خشک نیم کوب شده به مقدار لازم
سرکه سفید 1 لیتر
روغن مایع 1 لیتر

طرز تهیه

1-هویچ را پوست گرفته حلقه کنید بشورید سپس مقداری نمک و هچک روی آن بپاشید و کنار بگذارید.

2-انبه ها را پوست گرفته در اندازه بزرگ خلال کنید نمک و هچک بزنید و کنار بگذارید.

3-گل کلم را بشورید اندازه متوسط خرد کنید نمک و هچک بزنید و کنار بگذارید.

4-خیار را شسته حلقه ای خرد کنید نمک و هچک بزنید کنار بگذارید

5-همه موارد بالا را حدود پنج ساعت بگذارید تا آب پس دهد سپس در صافی بریزید و بگذارید یک شب در دمای محیط بماند.

6-داخل قابلمه بزرگی روی حرارت مقداری سرکه بریزید هویچ را اضافه کنید تا نیم پخت شود.

7-سپس گل کلم را اضافه و تفت دهید تا نیم نرم شود اگر نیاز بود کمی سرکه اضافه کنید.

8-انبه های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید بقیه سرکه را اضافه کنید.

انبه نیمه نرم که شد سیر و خیار را اضافه کنید حرارت باید ملایم باشد

10انبه نباید له شود کمی که نرم شد در این مرحله نمک اضافه کنید و تفت دهید نمک به حدی که خوش نمک باشد. چون نمک بعد به خورد مواد می‌رود و نمک ترشی اندازه می‌شود.

11-ادویه ها و فلفل را اضافه و تفت دهید تا عطر آن در بیاید. اگر رنگ ترشی کم بود کمی هچک اضافه کنید.

12-روغن را اضافه و با کل مواد تفت کوچکی دهید و شعله را خاموش کنید سر قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ترشی سرد شود.

13-پس از سرد شدن داخل ظرف در بسته ریخته و به مدت سه روز در دمای محیط بگذارید.

14-پس از این مدت به یخچال منتقل کنید.

سایر نکات

میزان گلرنگ بستگی به رنگ‌دهی روی مواد دارد. میزان فلفل را با توجه ذائقه خود می توانید کم و زیاد کنید. سیر حتما باید چرخ شود یا در غذا ساز خرد شود وگرنه عطر لازم را نخواهد داشت. این ترشی به دلیل نداشتن قطره ای آب به هیچ عنوان خراب نمی شود. میزان روغن کافیست زیاد و کم نکنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه