مطالب پيشنهادي

طرز تهیه استانبولی پلو با سالاد شیرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 2 مهر
بازديد : 2225

استانبولی پلو یکی ز غذاهای پرطرفدار ایرانی است. در ادامه طرز تهیه استانبولی پلو با سالاد شیرازی را می خوانید

طرز تهیه استانبولی پلو با سالاد شیرازی, جدید 1400 -گهر

مواد لازم:  
  • برنج  ۱۰۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی  ۳۰۰۰ گرم
  • گوشت مغز ران گوساله  ۷۵۰ گرم
  • پیاز داغ عسلی  ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن  ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل  قدری
  • نمک  قدری

روش تهیه :

۱٫ برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار میشوئیم گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه میکنیم

۲٫ یک قاشق سوپ خوری نمک داخل آب برنج میریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه میکنیم میگذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد
۳٫ گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نمائیم و روی آتش ملایم میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت بپزد .
۴٫ رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه میکنیم میگذاریم آب گوشت تبخیر شود ( باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد ) بعد ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود در صورتیکه مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده بآن اضافه می نمائیم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز میکنیم و قیمه را لای آن میریزیم و روی قیمه را با برنج میپوشانیم
۵٫ در ظرف را محکم میکنیم روی اتش یا در فر بمدت یکساعت تا یکساعت نیم دم می کنیم .
۶٫ استانبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر میشود ولی در صورت مصرف رب گوجه فرنگی باید رب خوش رنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نمائیم و بقیه رب را در آب برنج حل کرده استانبولی پلو را مطابق دستور تهیه می نمائیم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن میریزیم و در حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده میکنیم .
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي