راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟

 برای همه عزیزانی که علاقه مند به هنر آشپزی هستند و دوست دارند بهترین دست پخت را داشته باشند، مقاله ای در اینجا در نظر گرفته ایم با عنوان راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟ . امیدواریم نکات خوبی برایتان باشند. با سایت گهر همراه باشید.

.

راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟

.

کوفته ها، راز و رمزی در خود دارند. از شمایلشان پیداست که گویی از دل تاریخ آمده اند؛ اما اینکه چطور درست شده اند و چرا به این شکل درآمده اند، برای ما هم سوال است.

 اما می توان گفت، کوفته ها از غذاهای اصیل ایرانی هستند و برادرها و خواهرهایشان هم در کشورهای دیگر، وجود دارند، اگرچه همه تغییر کرده اند اما میتوان یک شکل مشترک و نسبتاً واحد برای آنها در نظر گرفت. انواع رولت ها یا میتلوف ها، برگرفته از همین کوفته ها هستند، البته با کمی تغییر. طعم و عطر کوفته و وجود گوشت، سبزیجات و عدم وجود مواد افزودنی، آنها را  اینطور پرطرفدارکرده است؛ اما پختشان چندان آسان نیست؛ پس مناسب است که نکاتی در مورد پخت آنها یادآوری کنیم:

•  گوشت کوفته می تواند از گوسفند، گوساله یا مخلوط هر دو باشد؛ اما به هر صورت، حتماً باید کم چرب یا بدون چربی باشد.

• برای جلوگیری از وارفتن گوشت، حتماً آن را ۲ تا ۳ بار چرخ کرده و کاملاً ورز دهید.

•  مواد آماده شده برای پخت کوفته، باید کاملاً آبکش شده باشند و هیچ اثری از آب در آنها نباشد.

• برای استفاده از پیاز در کوفته، پس از رنده کردن پیاز، با تنظیف، آب آن را بگیرید، سپس پیاز بدون آب را، به مواد اضافه کنید.

•  هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته، باید آنها را کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.

• اگر مایه کوفته چسبندگی کمی داشت، به آن تخم مرغ اضافه کنید.

•  قبل از قراردادن کوفته ها در قابلمه، مقداری پیازداغ و ادویه به آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد، تا غذایتان خوش طعم تر شود.

•  ابتدا کوفته ها را آماده کنید و همه مواد را به ترتیب، داخل قابلمه حاوی آبجوش قرار دهید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. در اواخر پخت، میتوانید درِ قابلمه را باز بگذارید، تا آبِ اضافی آن تبخیر شود.

• آب مورد نیاز در زمان پختِ کوفته، باید در حدی باشد، که روی کوفته ها را بپوشاند، تا کوفته مغز پخت شود.

• توجه داشته باشید که مرتباً به قابلمه سر بزنید، تا آبِ کوفته تمام نشود و کوفته نسوزد.

•  روغن مواد میانی نباید به لبه های کوفته (که درکف دست بازشده) برخورد کند؛ زیرا موقع پخت، کوفته ها از هم باز می شوند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه