مطالب پيشنهادي

راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟

تاريخ : ۲۱ اسفند
بازديد : 3998

 برای همه عزیزانی که علاقه مند به هنر آشپزی هستند و دوست دارند بهترین دست پخت را داشته باشند، مقاله ای در اینجا در نظر گرفته ایم با عنوان راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟ . امیدواریم نکات خوبی برایتان باشند. با سایت گهر همراه باشید.

.

93180045655346487993 راز یک کوفته خوشمزه در چیست؟

.

کوفته ها، راز و رمزی در خود دارند. از شمایلشان پیداست که گویی از دل تاریخ آمده اند؛ اما اینکه چطور درست شده اند و چرا به این شکل درآمده اند، برای ما هم سوال است.

 اما می توان گفت، کوفته ها از غذاهای اصیل ایرانی هستند و برادرها و خواهرهایشان هم در کشورهای دیگر، وجود دارند، اگرچه همه تغییر کرده اند اما میتوان یک شکل مشترک و نسبتاً واحد برای آنها در نظر گرفت. انواع رولت ها یا میتلوف ها، برگرفته از همین کوفته ها هستند، البته با کمی تغییر. طعم و عطر کوفته و وجود گوشت، سبزیجات و عدم وجود مواد افزودنی، آنها را  اینطور پرطرفدارکرده است؛ اما پختشان چندان آسان نیست؛ پس مناسب است که نکاتی در مورد پخت آنها یادآوری کنیم:

بخوانید :   آنارشیست کیست و آنارشیسم چیست ؟

•  گوشت کوفته می تواند از گوسفند، گوساله یا مخلوط هر دو باشد؛ اما به هر صورت، حتماً باید کم چرب یا بدون چربی باشد.

• برای جلوگیری از وارفتن گوشت، حتماً آن را ۲ تا ۳ بار چرخ کرده و کاملاً ورز دهید.

•  مواد آماده شده برای پخت کوفته، باید کاملاً آبکش شده باشند و هیچ اثری از آب در آنها نباشد.

• برای استفاده از پیاز در کوفته، پس از رنده کردن پیاز، با تنظیف، آب آن را بگیرید، سپس پیاز بدون آب را، به مواد اضافه کنید.

•  هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته، باید آنها را کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.

• اگر مایه کوفته چسبندگی کمی داشت، به آن تخم مرغ اضافه کنید.

بخوانید :   روش درست كردن ماست سفت

•  قبل از قراردادن کوفته ها در قابلمه، مقداری پیازداغ و ادویه به آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد، تا غذایتان خوش طعم تر شود.

•  ابتدا کوفته ها را آماده کنید و همه مواد را به ترتیب، داخل قابلمه حاوی آبجوش قرار دهید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. در اواخر پخت، میتوانید درِ قابلمه را باز بگذارید، تا آبِ اضافی آن تبخیر شود.

• آب مورد نیاز در زمان پختِ کوفته، باید در حدی باشد، که روی کوفته ها را بپوشاند، تا کوفته مغز پخت شود.

• توجه داشته باشید که مرتباً به قابلمه سر بزنید، تا آبِ کوفته تمام نشود و کوفته نسوزد.

•  روغن مواد میانی نباید به لبه های کوفته (که درکف دست بازشده) برخورد کند؛ زیرا موقع پخت، کوفته ها از هم باز می شوند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+