مطالب پيشنهادي

ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۱ آذر
بازديد : 1404

پخت هر غذایی فوت  وفن خاص خود را دارد ، زرشک پلو با مرغ هم از آن دسته غذاهایی است که با فن های خاص می توانید یک زرشک پلو با مرغ خوشمزه ای را پخته و سرو کنید .

در این بخش از گهر نکات مهم برای پخت حرفه ای و رستورانی زرشک پلو با مرغ را به شما شرح می دهیم.

ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ

zereshk morgh ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه

۱- قبل از پخت مرغ ، مرغ ها را در روغن سرخ کرده بعد اینکه طلایی رنگ شد تقریبا حال به آن پیاز و ادویه و آب اضافه کنید (پیاز را به صورت درسته به مرغ اضافه کنید به همین دلیل می بایست از پیازهای ریز استفاده کنید)

۲- ادویه هایی که برای پخت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد زردچوبه و نمک به مقدار لازم است.مرغ زرشک پلو بایست زرد رنگ باشد به همین دلیل پیشنهاد می شود از زعفران و رب گوجه فرنگی استفاده نکنید

۳- مرغ زرشک پلو بایست آبدار باشد تا موقع سرو آب آن را جداگانه روی سفره قرار داده و استفاده کنید.

۴- ترجیحا برای سرخ کردن زرشک از کره استفاده کنید

۵- شکر را باید زمانی که ماهیتابه زرشک داغ شده به آن اضافه کنید تا بعدا زرشک ها به برنج بچسبند و طعم ترش و شیرین بودن کامل قابل درک باشد

بخوانید :   طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی

۶-  زرشک را باید روی حرارت ملایم و غیرمستقیم تفت داد چرا که حرارت زیاد و مستقیم باعث خشک شدن زرشک ها می شود ( برای اینکار میتوانید زرشکها را در یک ماهیتابه دسته دار با فصله ۱۰ سانتی نسبت به شعله در دست گرفته و تفت دهید)

۷- برای آنکه زعفران کاملا رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملا آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابه‌ای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.

۸- بهترنی نوشیدنی همراه زرشک پلو با مرغ شربت گلاب ، دوغ و یا بهارنارنج است

۹- برای زیباتر شدن زرشک پلو می توانید جدای از زرشک از خلال پسته برای زیبا شدن غذایتان استفاده کنید

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي