ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه
پخت هر غذایی فوت وفن خاص خود را دارد ، زرشک پلو با مرغ هم از آن دسته غذاهایی است که با فن های خاص می توانید یک زرشک پلو با مرغ خوشمزه ای را پخته و سرو کنید .
در این بخش از گهر نکات مهم برای پخت حرفه ای و رستورانی زرشک پلو با مرغ را به شما شرح می دهیم.
ترفند های پخت زرشک پلو با مرغ
۱- قبل از پخت مرغ ، مرغ ها را در روغن سرخ کرده بعد اینکه طلایی رنگ شد تقریبا حال به آن پیاز و ادویه و آب اضافه کنید (پیاز را به صورت درسته به مرغ اضافه کنید به همین دلیل می بایست از پیازهای ریز استفاده کنید)
۲- ادویه هایی که برای پخت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد زردچوبه و نمک به مقدار لازم است.مرغ زرشک پلو بایست زرد رنگ باشد به همین دلیل پیشنهاد می شود از زعفران و رب گوجه فرنگی استفاده نکنید
۳- مرغ زرشک پلو بایست آبدار باشد تا موقع سرو آب آن را جداگانه روی سفره قرار داده و استفاده کنید.
۴- ترجیحا برای سرخ کردن زرشک از کره استفاده کنید
۵- شکر را باید زمانی که ماهیتابه زرشک داغ شده به آن اضافه کنید تا بعدا زرشک ها به برنج بچسبند و طعم ترش و شیرین بودن کامل قابل درک باشد
۶- زرشک را باید روی حرارت ملایم و غیرمستقیم تفت داد چرا که حرارت زیاد و مستقیم باعث خشک شدن زرشک ها می شود ( برای اینکار میتوانید زرشکها را در یک ماهیتابه دسته دار با فصله ۱۰ سانتی نسبت به شعله در دست گرفته و تفت دهید)
۷- برای آنکه زعفران کاملا رنگ بدهد، کره را قبل از اینکه کاملا آب شود با زرشک، زعفران و شکر در تابهای بریزید و وقتی کمی حرارت دید، نصف استکان آب به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این کار عطر این ادویه را کم خواهد کرد.
۸- بهترنی نوشیدنی همراه زرشک پلو با مرغ شربت گلاب ، دوغ و یا بهارنارنج است
۹- برای زیباتر شدن زرشک پلو می توانید جدای از زرشک از خلال پسته برای زیبا شدن غذایتان استفاده کنید