دستور پخت کپه ، غذای عربی

دستور پخت کپه ، غذای عربی

دستور پخت کپه ، غذای عربی
دستور پخت کپه ، غذای عربی

مواد مورد نیاز:
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

آموزش تهیه:
ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و با برنج بگذارید بپزد. می توانید هر کدام را جدا بپزید. بگذارید آبش کشیده شود و آن را چرخ کنید. در نهایت مواد چسبنده خواهند شد. گوشت و پیاز را تفت داده و خلال را به آن اضافه کنید. گردو و کشمش، کپه را خوشمزه می کنند. اگر ذائقه تان ترشی را می پسندد زرشک را بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی و برنج بردارید و در کف دست باز کنید. یک کاسه آب کنار دستتان باشد و با دست نمدار این کار را انجام دهید تا مایع به دستتان نچسبد.یک قاشق از گوشت را داخل سیب زمینی بگذارید و اطراف سیب زمینی و برنج را به هم بچسبانید و به آن شکل مناسب دهید. کپه را داخل روغن سرخ کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه