مطالب پيشنهادي

دستور پخت اسلایس سیب و گردو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۴ مهر
بازديد : 124

اسلایس سیب و گردو نوعی کیک مغزدار و خوشمزه است که لایه میانی آن ترکیب سیب ، گردو و دارچین است ، طعم و عطر دارچین در این کیک بی نظیر است البته اگر به دارچین حساسیت دارید می توانید به آن اضافه نکنید. در این بخش از گهر دستور پخت اسلایس سیب و گردو را برای شما کابران عزیز تهیه کرده ایم.

دستور پخت اسلایس سیب و گردو

308458bbf1036478b145dcdb89185872 e1570376735839 دستور پخت اسلایس سیب و گردو

مواد لازم

سیب درشت ۳ عدد
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آرد پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه

۱- سیب ها رو رنده درشت میزنیم و میزاریم روی حرارت تا آبش کشیده بشه بعد پودر دارچین و جوز هندی رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و گردو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم مواد خنک بشه

۲- تخم مرغ وشکر رو خوب باهمزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه، روغن مایع رو در حین همزدن اضافه میکنیم

۳- آرد و بکینگ پودر رو دو بار الک میکنیم و نصف پیمانه آرد رو با مخلوط حاصله خوب میکس میکنیم، حالا شیر به دمای محیط رسیده رو آروم اضافه میکنیم و در نهایت باقی مانده ی آرد و با دور کند همزن مخلوط میکنیم

بخوانید :   آموزش و طرز تهیه شور + نکات تهیه ترشی شور

۴- کف قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و نصف ملات کیک رو میریزم داخلش و فر روی۱۸۰درجه تنظیم میکنیم،۱۵دقیقه سینی کیک رو میزاریم داخل فر تا کمی بپزه

۵- در فر رو باز میکنیم و سینی کیک رو میاریم بیرون ،حالا میکس سیب رو میریزیم روسطح کیک و خوب پخشش میکنیم،و در نهایت باقی ملات کیک رو میریزیم روی میکس سیب و دارچین، و۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه

۶-بعد از خنک شدن برش میزنیم

144602 Gahar ir دستور پخت اسلایس سیب و گردو

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي