دستور پخت اسلایس سیب و گردو

اسلایس سیب و گردو نوعی کیک مغزدار و خوشمزه است که لایه میانی آن ترکیب سیب ، گردو و دارچین است ، طعم و عطر دارچین در این کیک بی نظیر است البته اگر به دارچین حساسیت دارید می توانید به آن اضافه نکنید. در این بخش از گهر دستور پخت اسلایس سیب و گردو را برای شما کابران عزیز تهیه کرده ایم.

دستور پخت اسلایس سیب و گردو

دستور پخت اسلایس سیب و گردو

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

مواد لازم

سیب درشت 3 عدد
پودر دارچین 1 قاشق غذا خوری
جوز هندی نوک قاشق چای خوری
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1- سیب ها رو رنده درشت میزنیم و میزاریم روی حرارت تا آبش کشیده بشه بعد پودر دارچین و جوز هندی رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و گردو رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم مواد خنک بشه

2- تخم مرغ وشکر رو خوب باهمزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه، روغن مایع رو در حین همزدن اضافه میکنیم

3- آرد و بکینگ پودر رو دو بار الک میکنیم و نصف پیمانه آرد رو با مخلوط حاصله خوب میکس میکنیم، حالا شیر به دمای محیط رسیده رو آروم اضافه میکنیم و در نهایت باقی مانده ی آرد و با دور کند همزن مخلوط میکنیم

4- کف قالب ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و نصف ملات کیک رو میریزم داخلش و فر روی۱۸۰درجه تنظیم میکنیم،۱۵دقیقه سینی کیک رو میزاریم داخل فر تا کمی بپزه

5- در فر رو باز میکنیم و سینی کیک رو میاریم بیرون ،حالا میکس سیب رو میریزیم روسطح کیک و خوب پخشش میکنیم،و در نهایت باقی ملات کیک رو میریزیم روی میکس سیب و دارچین، و۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه

6-بعد از خنک شدن برش میزنیم

دستور پخت اسلایس سیب و گردو

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه