مطالب پيشنهادي

دستور تهیه دسر بالرین

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲۴ آبان
بازديد : 229

دسر بالرین یا پودینگ بیسکویت شکلاتی یکی از دسر های خوش طعم و خوشمزه یخچالی است. تهیه دسر بالرین ساده و کم هزینه است و در مدت زمان کوتاه آماده می شود. در این بخش از گهر دستور تهیه دسر بالرین را می خوانید.

دستور تهیه دسر بالرین

467818 Gahar ir دستور تهیه دسر بالرین

روش اول 

مواد لازم :

بیسکوییت پتی بور  یک بسته

شیر  یک لیتر

آرد ٢ قاشق غذاخوری سر پر

نشاسته  ٢ قاشق غذاخوری سر پرشکر یک لیوان

وانیل  نصف قاشق چای خوری

کاکائو ٣ قاشق غذاخوری

کره  یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

شیر، آرد، نشاسته، شکر، وانیل، کاکائو و کره را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته، هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود.

سپس روی هر بیسکویت یک قاشق از مواد (پودینگ) را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ ساعت از یخچال خارج کرده، به دلخواه تزیین و سرو می کنیم.

روش دوم 

مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد

شکر یک لیوان

شیر دولیوان

آرد سفید دو قاشق غذاخوری

پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری

بیسکویت پتی بور دو بستهکره بیست گرم

بخوانید :   دلایلی برای شستن لباس ها پس از خرید

هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری

پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم

طرز تهیه 

ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.

مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.

674520 Gahar ir دستور تهیه دسر بالرین

حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت و بعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا ۴ یا ۵ لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.

بخوانید :   آموزش ساخت شمع عاشقانه به صورت گام به گام

در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید. بعضی اوقات می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویت های خورد شده درست کنید.

098768 Gahar ir دستور تهیه دسر بالرین


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي