Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه حلوا کیک ، دسر مجلسی

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲ شهریور
بازديد : 180

حلوا یکی از دسرهایی است که در همه شهرهای ایران به روش های مختلفی پخت می شود. معمولا حلوا را در مراسم های عزاداری و ختم سرو می کنند. اما نوعی از حلوا هم هست که می توان آن را در مراسم های شادی نیز سرو کرد. گهر در این بخش آموزش تهیه حلوا کیک را منتشر می کند.

تهیه حلوا کیک

halva1 cake آموزش تهیه حلوا کیک ، دسر مجلسی

آموزش تهیه حلوا کیک ، دسر مجلسی

حلوا کیک یک دسر خاص و ویژه و مجلسی است که هم حلوا است و هم کیک. این دسر برای پذیرایی از میهمان ها مناسب است.

مواد لازم برای کیک :

 شکر۱۰۰ گرم
 تخم مرغ۳ عدد
 ماست۱۵۰ گرم
آرد۱۵۰ گرم
روغن مایع۱۰۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای حلوا :

آرد سنگک۲ لیوان
روغن مایعیک لیوان
 شکریک و یک دوم لیوان
 زعفران و گلابیک دوم لیوان
آب جوشیک لیوان

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ ها را در کاسه ریخته و با همزن بزنید.

شکر و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا سفید و سبک شود.

سپس روغن را ریخته هم بزنید و پس از آن ماست را اضافه کنید.

بخوانید :   اشتباهات رایج در هنگام ظرف شستن

با کمک لیسک، آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

قالب ۳۰×۲۰ سانتیمتری را کاغذ انداخته.

مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید بپزید.

پس از خنک شدن روی توری برگردانید و کاغذ را جدا کرده.

حلوای آماده که هنوز گرم است را روی کیک بطور یکنواخت پخش کنید. به ابعاد دلخواه برش بزنید.

روی هر برش را به وسیله گلبرگ های کاتر زده شده با خمیر مارزیپان یا بادام پرک و پودر پسته تزئین نمایید.

طرز تهیه حلوا:

شکر، آب جوش و مخلوط آب، زعفران و گلاب را در کاسه پیرکس ریخته و هم بزنید. سپس بدون درپوش به مدت ۵ دقیقه در مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید.

در این فاصله فقط یک بار مواد را هم بزنید تا ذراتی از شکر حل نشده باقی نماند. از مایکروویو خارج کرده و روی ظرف را بپوشانید تا شیره گرم بماند.

در ظرفی بزرگ، گرد و مسطح، آرد و روغن را با هم کاملا مخلوط کنید.

مواد را به مدت ۱۷ الی ۱۸ دقیقه در ماکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد و بدون درپوش قرار دهید.

بعد از دقیقه ۵ هر یک الی ۲ دقیقه یک بار در مایکروویو را باز کرده و مواد را هم بزنید تا از وسط نسوزد.

بخوانید :   دستور تهیه پیتزا پپرونی بدون فر

پس از پایان زمان از مایکروویو خارج کرده. شربت گرم را به آرد و روغن داغ اضافه کرده. سریع هم بزنید تا خودش را بگیرد و از ظرف جدا شود.

در صورتی که پس از کامل همزدن حلوا شل بود می توانید مجددا با مدت زمان کم در مایکروویو قرار دهید ولی مرتبا هم بزنید تا مواد سفت نشود. بین یک الی ۲ دقیقه بسته به شل بودن حلوا و بسته به این که آب خور آرد چه میزان باشد.

نکته:

در صورتی که بخواهید این حلوا را بدون کیک زیرین استفاده کنید و بخواهید به شکل سنتی به روغن بیفتد حلوا را در قابلمه ریخته و به روش اصطلاحا سنتی آن را تاب دهید، یعنی حلوا را به لبه های قابلمه بزنید تا به روغن بیفتد.

حسن تهیه حلوا در مایکروویو در این است که نیاز به هم زدن مداوم ندارد و به دلیل نداشتن زمان مشخص برای تفت آرد و روغن هر تعداد دفعاتی که حلوا را درست کنید به یک رنگ در می آید. بسته به سلیقه تان که حلوا روشن باشد یا تیره باشد زمان تفت دادن آرد و روغن را کم و زیاد کنید.

در صورتی که بخواهید ضخامت کیک بیشتر باشد، می توانید مقدار مواد کیک را دو برابر تهیه کنید. به جای انداختن کاغذ در قالب می توانید قالب را چرب و آردپاشی کنید.

بخوانید :   آموزش و طرز تهیه قهوه اسپرسو
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي