Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

مراحل و مدارک اخذ ویزای توریستی آمریکا

دسته بندي : دانستنیها,سرگرمی
تاريخ : ۲۴ آبان
بازديد : 48

اگر قصد سفر به آمریکا برای گردش را دارید این بخش گهر را تا پایان مطاالعه نمایید چرا که مراحل و مدارک اخذ ویزای توریستی آمریکا را شرح می دهیم.

مراحل و مدارک اخذ ویزای توریستی آمریکا

mataleb www.gahar .ir 24.08.97 5 مراحل و مدارک اخذ ویزای توریستی آمریکا

۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:

دیدار از اقوام و بستگان

معالجه پزشکی و درمان

بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا

۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر

۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.

۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود

۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی

بخوانید :   متن تبریک انتصاب

۶- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت

۷-  ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.

وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین

وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

۸-  ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود

مراحل درخواست ویزای توریستی آمریکا

تکمیل نمودن فرم  DS-160  https://ceac.state.gov/genniv

درخواست وقت سفارت آمریکا و پرداخت هزینه ۱۶۰$  هزینه ویزا

مشخص نمودن هدف سفر و تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه وابستگی به کشور محل اقامت

آمادگی جهت مصاحبه سفارت آمریکا

سپری کردن Visa Administration Process

دریافت ویزا

شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

بخوانید :   متن تبریک روز ماما

ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.

داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا

ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر

ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي