آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

⚡⚡⚡

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی

کیک نارگیلی کیک محبوب بین انواع کیک ها هست که در این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه را آورده ایم.

 

مواد لازم کیک نارگیلی :

 کره ذوب شدهیک و یک دوم پیمانه
 شکر یک دوم پیمانه
 تخم مرغ4 عدد
ماست یونانی یک پیمانه
بیکینگ پودریک دوم قاشق چایخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
آردیک و سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل برشته شدهیک پیمانه + 2 قاشق سوپخوری برای تزیین
خامه فرم گرفتهیک و یک دوم پیمانه
پودر شکر3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک نارگیلی :

کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.

 

پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.

خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه