ماهی یکی از لذیذترین مواد غذایی است که در نقاط مختلف جهان طرفداران زیادی دارد و به انواع مختلفی هم پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه خورش کاری ماهی که یک غذای بندر عباسی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای 4 نفر
- 400 گرم ماهی شیر خرد شده
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد گوجهفرنگی
- 1 ق س گشنیز
- 2 حبه سیر
- 1 ق چ ادویه کاری
- 1 ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
- نوک ق چ زنجبیل
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.
2. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
3. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.
4. ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.
5. رب گوجهفرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
6. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.