طرز تهیه دلمه سیب زمینی

مواد لازم :

 سیب زمینی بزرگ دو عدد
 روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
 سویای دانه ریز 100 گرم
 پیاز یك عدد
 رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران آب كردهیك قاشق سوپخوری
كره30 گرم
نمك، فلفل و پودر سیربه میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیب زمینی

طرز تهیه :

سیب زمینی ها را با پوست شسته، چند شكاف عمیق روی آنها ایجاد كرده و آنها را درون دستگاه مایكروویو با قدرت 100 درصد به مدت هفت دقیقه می  پزیم.

در ظرفی دیگر پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی نمك، بدون درپوش داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت شش دقیقه قرار می دهیم.

سپس سویا را كه از قبل خیسانده ایم، همراه مابقی روغن زیتون به مواد افزوده و سه دقیقه دیگر با همان قدرت درون دستگاه زمان می دهیم.

رب گوجه فرنگی، زعفران، فلفل و پودر سیر را نیز به مواد اضافه كرده و مخلوط می كنیم و ظرف را با درپوش درون دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت سه دقیقه قرار می دهیم.

پوست سیب زمینی ها را گرفته و دایره ای به قطر دو سانتی متر از سر سیب زمینی ها بریده و داخل آنها را خالی می كنیم، به طوری كه سوراخ نشود.

سپس كمی كره داخل سیب زمینی ها مالیده و از مایه آماده شده درون آنها ریخته و دوباره روی سیب زمینی كمی كره می مالیم.

سیب زمینی های پر شده را داخل ظرف، روی سه پایه بلند قرار داده و از تركیب گریل و مایكروویو با قدرت 20 درصد به مدت هفت دقیقه استفاده می  نماییم كه هم پخت كامل شود و هم سیب زمینی ها برشته و طلایی شوند، بعد آنها را درون ظرف چیده و با سس دلخواه سرو می كنیم.

 

نكته :

می توانید از كمی جعفری و گشنیز برای داخل مایه دلمه استفاده كنید. به جای سویا می توان از مرغ یا گوشت چرخ كرده نیز بهره برد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه