طرز تهیه خورش کاری ماهی غذای بندر عباسی ها
ماهی یکی از لذیذترین مواد غذایی است که در نقاط مختلف جهان طرفداران زیادی دارد و به انواع مختلفی هم پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه خورش کاری ماهی که یک غذای بندر عباسی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۴۰۰ گرم ماهی شیر خرد شده
- ۱ عدد پیاز
- ۲ عدد گوجهفرنگی
- ۱ ق س گشنیز
- ۲ حبه سیر
- ۱ ق چ ادویه کاری
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
- نوک ق چ زنجبیل
طرز تهیه:
۱. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.
۲. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
۳. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.
۴. ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.
۵. رب گوجهفرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
۶. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.