X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه خورش کاری ماهی غذای بندر عباسی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۳ آبان
بازديد : 243

ماهی یکی از لذیذترین مواد غذایی است که در نقاط مختلف جهان طرفداران زیادی دارد و به انواع مختلفی هم پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه خورش کاری ماهی که یک غذای بندر عباسی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

karimahi طرز تهیه خورش کاری ماهی غذای بندر عباسی ها

مواد لازم برای ۴  نفر

  • ۴۰۰ گرم ماهی شیر خرد شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۱ ق س گشنیز
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ ق چ ادویه کاری
  • ۱ ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
  • نوک ق چ زنجبیل

طرز تهیه:

۱٫ پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.

۲٫ ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

۳٫ حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.

۴٫  ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.

۵٫  رب گوجه‌فرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

بخوانید :   رفتارهایی که نشان می دهد در خانواده بدی بزرگ شده اید!

۶٫ در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.

(کل ۱۷۲ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي