ترجمه متون تخصصی

عکس بازیگران ، قیمت گوشی ، قیمت خودرو ، لورفته ، عکس , عکس جدید

امام خامنه ای مرغ آمین

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچیReviewed by Baran on Jul 29Rating:

مواد لازم:

آرد گندم: یک پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: یک‌ چهارم پیمانه
زعفران ساییده‌‌شده: به میزان دلخواه
آب: ۳ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. برای اینکه از کافی‌ بودن میزان سرخ ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چایخوری کمی از آرد سرخ‌ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ‌ شدن آرد است. پس از آماده ‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یک‌ربع به طول می‌انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش‌کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

( 805 ,امروز۲ )

خودکشی الناز شاکردوست سر صحنه فیلم /عکس

زنان از هفت مرد نفرت دارند
پیتزای میوه
کاربردهای متفاوت آینه در دکوراسیون
مدل جدید لباس بارداری 2013
تزیین شله زرد
ذهن خود را برای زمستان اماده کنید
طرز تهیه تیرامیسو
روش صحیح اتو
بهره مندی از مواد غذایی باقیمانده
ایده های رمانتیک برای ماه عسل رویایی
دستور پخت شیر شکلات داغ
دستور پخت سوپ بلال
دستور پخت غذای زمستانی، آش دوغ تبریزی
طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج
طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی
آموزش تزیین لیوان نوشیدنی
در آپارتمان کوچک خود انباری رایگان بسازید
نکاتی ساده برای خوشمزه شدن زرشک پلو
روش های درخشان کردن ظروف شیشه ای و کریستال
دستور تهیه بامیه مرغ / غذای راحت و آسان
طرز پخت ته چین بادمجان و قارچ
اشتراک گذاری در فیس نما

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*



xبستن تبليغات