ترجمه متون تخصصی

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچیReviewed by Baran on Jul 29Rating:

مواد لازم:

آرد گندم: یک پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: یک‌ چهارم پیمانه
زعفران ساییده‌‌شده: به میزان دلخواه
آب: ۳ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. برای اینکه از کافی‌ بودن میزان سرخ ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چایخوری کمی از آرد سرخ‌ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ‌ شدن آرد است. پس از آماده ‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یک‌ربع به طول می‌انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش‌کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی

استعداد کتی پری این بار در آشپزی
چند ترفند برای خوش طعم كردن غذا
طرز پخت رول بادمجان
مدل جدید لباس مجلسی جدید 2013
مشکلات دکوراسیون تان و راه حل هایی برای آنها
مدل جدید ست های تابستانه 2013
۵ راه برای اینکه همیشه عاشق بمانید
طرز تهیه ی کوفته گوشت یونانی
مدل میز پذیرایی مبلمان و چینش آن در اتاق پذیرایی
طرز تهیه کلوچه شکلاتی زنجبیلی
نقش حمام و آرایش پیش از رابطه جنسی
شرایط فرزند آوری برای زنان
مدل های زیبای دکوراسیون منزل (جدید )+تصاویر
آشنایی با آداب و رسوم روز خواستگاری
دستور تهیه کرفس پلو

اشتراک گذاری در فیس نما

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor
ترجمه انگلیسی به فارسی