X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

طرز تهیه بیف با سس مخصوص

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ دی
بازديد : 234

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

طرز تهیه بیف با سس مخصوص

beef mustard1 pistachios1 طرز تهیه بیف با سس مخصوص

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به

این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

مغز پسته ۲۱۵ گرم
 جعفری تازه، خرد شده ۱ فنجان
 خمیر نان ۷۰ گرم (۱ فنجان)
خردل  ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ، زده شده ۲ عدد
دنده کبابی گاو حدود ۲٫۵ کیلوگرم
آب مرغ ۷۵۰ میلی لیتر (۳ فنجان)
آب به ۲ قوطی ۱۰۰ گرمی

 

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

بخوانید :   تغییرات بدن بعد از ازدواج در زنان و مردان

فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.

 

از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از ۳ نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.

 

فویلی روی آن بکشید و حدود ۱۰ دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا ۱۸۰ درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید ۵ دقیقه بماند.

 

در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.

بخوانید :   آموزش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

 

حالا بیف را با این سس سرو کنید.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي