X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۹ آبان
بازديد : 3422

دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنیر

images6 دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنير

دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنیر

این اردور یا پیش غذا،  یک غذای مجلسی و رژیمی محسوب میشود که تهیه آن در عین سادگی کمی هم به حوصله و سلیقه نیاز دارد. در صورت تمایل رول بادمجان و پنیر  را میتوان با گوشت غنی تر کرد تا یک غذای کامل محسوب شود. از لحاظ ظاهری نیز جلوه خوبی به سفره شما خواهد داد.

مواد لازم:

بادمجان بزرگ / ۳ عدد

گوجه فرنگی / ۲ عدد

پیازچه / ۳ عدد

فلفل دلمه ای / ۱ عدد

پنیر ورقه ای تست / ۴ عدد

رب / ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل / به اندازه لازم

طرز تهیه:

بادمجانها را شسته و خشک کنید، سپس به شکل ورقه های نازک اسلایس کرده و داخل آب و نمک بخوابانید تا هم تلخی احتمالی بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود جذب کند.

از داخل آب نمک بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب اضافی بادمجان گرفته شود و سپس با حرارت ملایم سرخ کنید.

بخوانید :   دید و بازدیدهای فامیلی چه تاثیری بر تعطیلات دارند؟

گوجه فرنگی را به شکل لایه های نازک خرد کرده و کنار بگذارید، فلفل دلمه ای را نیز به شکل ورقه ای خرد کنید و تفت دهید.

پس از اینکه بادمجانها سرخ شد، یک برش از بادمجان را برداشته و یک برش نازک گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سپس  برش نواری پنیر تست روی آن قرار دهید

و به آرامی بادمجان را رول کنید، بعد با ساقه پیازچه خام بادمجان را فیکس کرده و ساقه پیازچه را دور بادمجان گره بزنید و در ماهی تابه بچینید، همه بادمجانها را به این روش شکل رول کنید و داخل ماهی تابه بچینید.

سپس دو قاشق رب را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی رولها بریزید، ماهی تابه را به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله مستقیم و ملایم اجاق قرار دهید تا پنیرها آب شده و گوجه فرنگی کمی پخته شود.

از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو بچینید و میل نمایید.

(کل ۴,۶۵۴ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي