X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ مرداد
بازديد : 167

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ایصحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

fo4504 آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

آموزش تهیه و درست کردن شیربرنج ترکیه ای

مواد لازم برای سوت لاچ :

 برنج  نصف پیمانه ی پلوپز
شیر  ۴ لیوان
شکر  یک لیوان
 وانیل  یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

 

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس ۴ لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

بخوانید :   نکات ریز و مهم برای خوشمزه شدن ترشی

 

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من ۴ یا ۵ تا می شود )

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.

(کل ۳۹ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي