طرز تهیه لبو پلو یک غذای جدید و خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 18 بهمن

سایت گهر همیشه سعی دارد طرز تهیه غذاهای جدید را به شما عزیزان آموزش دهد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه لبو پلو که یک غذای جدید و خوشمزه است را آموزش دهیم.

طرز تهیه لبو پلو یک غذای جدید و خوشمزه, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای ۳ نفر

  • ۴ عدد لبو
  • ۱ عدد سینه کامل مرغ
  • ۱ عدد پیاز
  • ۳ پیمانه برنج
  • ۱ ق س زعفران محلول در آب
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم شکر، نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱.  ابتدا لبو ها را خوب بشویید، سر و دم آنها را جدا کرده، داخل قابلمه همراه با مقدار لازم آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لبو ها بپزند. مقداری شکر هم داخل قابلمه بریزید. بعد از آنکه لبو ها پختند، آنها را از داخل قابلمه در آورده و پوست بگیرید، سپس آنها را نگینی خرد کنید.

۲.  در این میان مرغ را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به زعفران و کمی نمک و فلفل آغشته کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید، پیاز را خردکنید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه های مرغ را داخل آن خوب تفت دهید. در یک کاسه تکه های مرغ و لبو را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۳.   در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا برنج کمی نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.

۴.   داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید. حالا برنج و مخلوط لبو را لابه لای هم داخل قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي