X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه خورش خلال کدو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ مهر
بازديد : 285

خورش خلال کدو یکی از غذاهای خوشمزه و البته جدیدی است که مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است. در این مطلب آموزش تهیه این خورش خوش طعم را برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم.

khoresh آموزش تهیه خورش خلال کدو

مواد لازم:

پیاز متوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

کدوی متوسط ۲ تا ۳ عدد

رب دو قاشق غذاخوری

رب آلوچه یک قاشق غذاخوری ( اختیاری)

نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین. به این مواد رب را اضافه بدین و بازم تفت بدین تا بوی خامی رب گرفته بشه . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به این مواد اضافه کنید و بذارین گوشت بپزه .
کدوها را پوست بکنید و خلالی کلفت برش بزنید. بعد از یک ربع کدوهای خلالی را به خورش اضافه کنید و بذارین بپزن. نمک هم در این مرحله اضافه کنید.
اواخر پخت که خورش در حال کم آب شدنه هر چاشنی که دوست داشتین بهش اضافه کنید.

(V 97 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه جوجه کباب با ماست چکیده
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي