سبک بوهمین (تمام ویژگی ها + باید و نباید ها)

امروزه سبک های مختلفی برای طراحی دکوراسیون داخلی وجود دارند. اگر به دنبال یک طراحی داخلی پرانرژی و جذاب هستید که الهام گرفته از فرهنگ های مختلف باشد، سبک بوهمین (Bohemian) انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در این سبک به سادگی اکسسوری های جذاب مثل پارچه های خزو انواع شومینه را به دکور خانه تان به سادگی اضافه کنید.

سبک بوهمین (تمام ویژگی ها + باید و نباید ها)

به طور مثال قیمت شومینه برقی زیر تلویزیون چندان بالا نبوده و در عین حال دیزاین دکور پذیرایی شما را به شدت لوکس می کند. برای استفاده از سبک بوهو دیزاین باید با المان های این دکوراسیون داخلی آشنا باشید. در این مقاله انواع این وسایل را به شما معرفی کرده ایم، تا به راحتی دکوراسیون شخصی خود را خلق کنید.

منظور از سبک بوهمین

سبک بوهمین، بوهمیان یا دکوراسیون بوهو، الهام گرفته از کلمه فرانسوی (Bohemian) که به معنای کولی است. در این سبک، قوانین سخت و سنگین از بین می روند و هر فرد می تواند فضای شخصی خود را خلق کند. در این مدل دیزاین اشیایی چون شومینه برقی به سادگی استفاده می شود. با سبک بوهمیان، فضاهای داخلی کاملاً منحصر به فرد و زیبا خلق می شوند.

تاریخچه سبک بوهو

سبک بوهمین الهام گرفته از زندگی جیپسی ها و کولی ها بوده است، که از منطقه بوهمیا در جمهوری چک به دیگر مناطق رفت وآمد داشته اند. شما با استفاده از سبک بوهو در دکوراسیون داخلی به راحتی می توانید آینه کاری دیوار خانه تان را با عناصر این معماری ترکیب کنید.

سبک بوهمین (تمام ویژگی ها + باید و نباید ها)

ویژگی های دکوراسیون به سبک Bohemian

از طریق دکوراسیون به سبک بوهو، می توانید یک فضای جذاب و پرانرژی ایجاد کنید. این سبک دارای ویژگی ها و اصولی است که رعایت کردن آنها به شما کمک می کند تا با این دکوراسیون آشنا شده و بهتر در انتخاب آن تصمیم گیری کنید. در ادامه، برخی از مهمترین ویژگی های دکوراسیون منزل به سبک بوهو جمع آوری شده اند.

نورپردازی اصولی

در دکوراسیون بوهو، ایجاد فضاهای دنج و آرام با استفاده از نورپردازی ملایم و شمع ها یکی از ویژگی های جذاب است. با کمک نورهای گرم، فانوس ها، آباژورها، شمعدان ها، شمع های وارمر می توانید فضایی گرم و صمیمی خلق کنید. استفاده از نورهای ضعیف و آینه ها نیز برای پخش نور در تمام محیط بسیار موثر می باشد. این ترکیبات، حس آرامش، عارفانه و گرمی را در فضا ایجاد می کنند.

نحوه طراحی مبلمان

مناسب ترین مبلمان برای سبک بوهمین شامل مبل های شزلون، پروانه ای و مبل های تخت خواب شو هستند. طراحی مبلمان باید ساده، راحت و بدون تاج بلند و کنده کاری انتخاب شود.

شال مبل و پارچه های رومبلی نیز باید ساده و طرح های رنگارنگ را در بر داشته باشند. استفاده از کوسن های متنوع با رنگ های جذاب، نیز جزئیات مهمی در سبک بوهو است.

پالت رنگی سبک بوهو در دکوراسیون

در سبک بوهو، انتخاب رنگ برای دکوراسیون به خواست شما و سلیقه شخصیتان بستگی دارد. در این سبک معمولا از رنگ های گرم و جسورانه استفاده می شود. رنگ های قهوه ای، کرم و طلایی به طور عمده در این مدل مورد استفاده قرار می گیرند.

انتخاب رنگ های غلیظ برای دیوارها و قطعات بزرگتر منزل، همچون مبلمان، می تواند جذابیت بیشتری به فضا ببخشد. در عوض، رنگ های خنثی می توانند در تعادل کردن رنگ های غلیظ در بخش های دیگر مورد استفاده قرار گیرند.

سبک بوهمین (تمام ویژگی ها + باید و نباید ها)

اکسسوری ها و اشیاء

سبک بوهو در دکوراسیون داخلی شامل تزئینات و اکسسوری های فراوانی است و وسایل تزئینی در این سبک دارای روایت ها و یادگاری های منحصربه فردی هستند، مثلا شی ها و لوازم منزل می توانند یادآور سفرها و خاطرات قدیمی باشند.

بعضی از وسایل تزئینی در این سبک شامل سبدها و کلاه های حصیری، بشقاب های رنگی و تزئین شده، تابلوهای برگ انجیری، آویزهای مکرومه بافی و… می شوند.

نقش گیاهان

سبک بوهمین در دکوراسیون، با استقبال گسترده از گیاهانی مثل پتوس، سرخس، مونسترا، کالاتیا، فیلادندرون و گیاهان دیگر، استقامتی بالا و تنوع رنگ ها و شکل ها را به ارمغان می آورد. این گیاهان می توانند در سرویس های بهداشتی، حمام و حتی بر روی دیوارها قرار گیرند.

در واقع، گیاهان در این سبک به صورت آویزان به سقف، روی دیوارها، سبد های حصیری یا گلدان های خاص به کار می روند.

استفاده از فرش

کفپوش اصلی و مهم سبک بوهو در دکوراسیون، فرش ها هستند که به سبک ایرانی یا سنتی شباهت دارند. اما به جای فرش، می توانید از جاجیم و گلیم نیز استفاده کنید، اگر قبلاً پارکت نصب کرده اید، با افزودن یک قالیچه طرح دار و رنگارنگ، فضایی مرتبط با سبک بوهمیایی خلق کنید.

تفاوت سبک بوهو با مینیمال

سبک بوهمین و مینیمالیسم دو دکوراسیونی هستند که در تضاد با یکدیگر قرار می گیرند. در حالی که مینیمالیسم بر حداقل استفاده از لوازم دکوری تاکید دارد، بوهمین به حداکثر استفاده و نمایش وسایل شخصی و تنوع رنگی می پردازد. در مینیمالیسم از رنگ های خنثی استفاده می شود، در حالی که در بوهمین از رنگ های شاد و متنوع استفاده می شود.

کاربرد سبک بوهو در دکوراسیون

سبک بوهومین در دکوراسیون داخلی کاربردهای متنوعی دارد. با دانستن کاربردهای متعدد این سبک جذاب، می توانید دکوراسیون داخلی خود را بهبود بخشید و فضایی منحصر به فرد و دوست داشتنی ایجاد کنید.

دیزاین آشپزخانه

آشپزخانه به سبک بوهومین قابل طراحی و دیزاین می باشد. برای انتخاب رنگ آشپزخانه می توان از گزینه های گرمی مانند قهوه ای، خاکستری و سبز استفاده کرد. در چیدمان آشپزخانه به این سبک، وسایل و دستگاه های برقی روی کابینت ها قرار می گیرند و با فضای بزرگ کابینت ها می توانید وسایل را به شکل جذابی چیده و نمایش دهید.

جهت نورپردازی در آشپزخانه به سبک بوهو، می توانید از لوستر دیواری، چراغ های دیواری و حتی شمع در شلف ها استفاده کنید تا فضای گرم و دلنشینی ایجاد شود.

سبک بوهو در دکوراسیون اتاق خواب

اتاق خواب به سبک بوهومین یک ترکیب جذاب از شلوغی و رنگ های زنده است. در این سبک، از بافت های طبیعی مانند چوب، حصیر و پشم استفاده می شود. همچنین رنگ های گرم و روشن مثل قهوه ای روشن، نارنجی، سبز و آبی تیره مورد استفاده قرار می گیرند.

گل و گیاهان نیز برای ایجاد ارتباط با طبیعت به کار می روند و نورپردازی با استفاده از آباژورها و لامپ های ریز به شکل رمانتیک از جمله ویژگی های این سبک می باشد. تختخواب ها نیز عموماً بافت و اسکلت آشکار دارند و روتختی ها از جنس پشمی با طرح های سنتی انتخاب می شوند.

با استفاده از فرش های نقش دار و طرح دار در کف، دیوارهای سفید یا کرم رنگ تزیین شده و حمام به صورت En Suite، اتاق به سبک بوهومین دیزاین می شود. همه این عناصر با هم ترکیب شده تا اتاق خواب به سبک بوهومین بسیار جذاب و منحصر به فرد باشد.

سبک بوهمین (تمام ویژگی ها + باید و نباید ها)

آنچه باید از بوهو دیزاین بدانید

سبک بوهمین، یک روش انحصاری و جذاب در طراحی داخلی برای خلق فضاهای منحصر به فرد است. در این مقاله کلیه ویژگی های این طرح را بررسی کرده ایم از مبلمان تا نورپردازی. برای نور پردازی در این سبک دکور داخلی می توانید از انواع شمع ها و گیاهان آویز بهره بگیرید. سعی کنید از وسایل تجملی و مدرن در این دیزاین کمتر استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه