در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذاهای بین المللی را آموزش دادیم، قصد داریم طرز تهیه کتلت مرغ به سبک و سیاق کشور قبرس را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم
- 2 عددسینه مرغ
- 1 عددهویج
- 2 عددپیاز
- 1 ق س پنیر پیتزا
- 1 ق س شیر
- 1 ق س پودر نان خشک
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را چرخ کنید و در ظرفی جدا بریزید.
2. یکی از پیازها و هویج را خرد کنید و با هم تفت دهید.
3. حالا پیاز و هویج را با یک عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
4. پودر نان باگت، پنیر پیتزا و یک قاشق شیررا به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
5. مایه کتلت را بگذارید یک ساعت در هوای آشپزخانه بماند.
6. حالا از موادتان اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ، روی حرارت کم سرخ کنید.