با این 7 ترفند دیگر بابت تعمیرات پکیج دیواری پولی پرداخت نکنید!

اگر با مشکلاتی مانند خاموش و روشن شدن پکیج گرم نشدن آب گرم مصرفی خاموش شدن خودکار یا روشن نشدن پکیج سر و صدای پکیج مواجه شدید ما به شما کمک می کنیم که با انجام چند ترفند ساده دیگر بابت تعمیرات پولی پرداخت نکنید و مشکل پکیج را با شما قدم به قدم شناسایی و برای رفع آن شما را راهنمایی می کنیم. شما با مطالعه این مقاله بدون کمترین دانش فنی هم می توانید مشکل پکیج خود را برطرف کنید.

آشنایی با قطعات پکیج دیواری

برای اینکه بتوانید مشکل پکیج دیواری تان را شناسایی و آن را برطرف کنید، بایستی با برخی از قطعات اصلی آشنا شوید:

  • برد پکیج دیواری

مانند مغز اصلی پکیج عمل می کند و گزارشات حسگرها را دریافت و به قطعات مربوطه فرمان می دهد تا درست کار کنند

  • حسگرها در تعمیر پکیج

حسگرها مشکلات دستگاه را شناسایی و گزارشات کار پکیج را به برد کنترل علام می کنند. سنسورها نیز به سه دسته پرشر سوئیچ هوا پرشر سوئیچ آب سنسور ان تی سی تقسیم می شوند

  • قطعات مجری فرمان

قطعاتی هستند که دستورات برد کنترل را انجام می دهند.

  • قطعات مکانیکی

این قطعات بسته به وظیفه خود کار می کنند و برخلاف قطعات مجری فرمان، نیازی به دریافت دستور از سمت برد پکیج ندارند

در ابتدا باید بگوییم که توجه به سه ترفند ابتدایی می تواند تا حد زیادی از مشکلات مربوط به پکیج های دیواری و صرفه هزینه برای تعمیرات آن کم کند.

این ترفند ها عبارتند از :

1- هواگیری در تعمیر پکیج

اصلی ترین نکته و ترفند برای جلوگیری از خرابی پکیج و البته صرف هزینه که مصرف کنندگان پکیج دیواری باید آن را یاد بگیرند، هواگیری پکیج است. نفوذ هوا به داخل سیستم باعث از کارافتادگی پکیج می شود. اولین ترفند برای تعمیر پکیج بوتان ، ایران رادیاتور و پکیج شوفاژکار توجه به هواگیری دستگاه است. چون در نتیجه غفلت به هواگیری، فشار بار پکیج کم می شود و مشکلاتی برای پکیج به وجود می آورد.

2- نصب سختی گیر

به دلیل سختی آب زیاد بیشتر مناطق شایع ترین مشکلات مربوط به رسوب گیری مبدل اصلی پکیج دیواری است که نصب صافی برنجی برگشت و نصب فیلتر پلی فسفات و رسوب زدای مغناطیسی و یا فیلتر پلی مگنت که تلفیقی از هر دوست، می تواند تا حد زیادی مانع از انباشت جرم و رسوبات شود.

3- رسوب زدایی

بیشتر مشکلات پکیج دیواری بوتان، ایران رادیاتور، گلدیران و سایر برندها بی توجهی به سرویس دوره ای و رسوب زدایی است. اگر ترفند رسوب زدایی پکیج را بدانید، از خیلی از مشکلات پکیج در امان می مانید. شما می توانید به راحتی کاور پکیج را بردارید و داخل آن را با اسید بشویید.

البته کار با اسید کار حساسی است. پیشنهاد می کنیم کار اسید شویی و رسوب زدایی آبگرمکن یا پکیج خود را به تعمیرکاران حرفه ای فروشگاه بوتان واگذار کنید.

 

اگر پکیج خاموش شد چه کار کنیم؟

به طور کلی ما در سیستم پکیج دیواری دو نوع عیب یابی وجود دارد. یکی توسط برد شناسایی می شود و به شکل کد خطا به مصرف کنندگان مشکل را اعلام می کند. دیگر ایراداتی هستند که کدخطا ندارند اما کارکرد پکیج را با اختلال مواجه می کنند.

کد خطا در تعمیر پکیج

کد خطا علائمی هستند که در صورت بروز اختلال در دستگاه توسط برد شناسایی و به شکل عدد یا چشمک زدن در پکیج های آنالوگ روی صفحه نمایشگر پکیج به نمایش در می آیند و به مصرف کنندگان می فهمانند که مشکلی رخ داده است.

گفتیم که برد الکترونیک پکیج دیواری مثل مغز عمل می کند و روی عملکرد تمام قطعات پکیج نظارت دارد. در صورت بروز مشکل برد به واسطه حسگرها مشکل را شناسایی می کند و به مصرف کنندگان اعلام می کند. در واقع، شناسایی کدخطا اولین ترفند برای انجام تعمیرات پکیج دیواری محسوب می شود. در صورت مراجعه به دفترچه راهنما می توانید به راحتی مشکل پکیج خود را پیدا و برطرف کنید.

4- تنظیم فشار پکیج

  • از باز بودن شیر ورودی گاز و همچنین کلیه شیرهای زیر پکیج اطمینان حاصل کنید
  • پریز برق ورودی را با فازمتر چک کنید تا جریان برق برقرار باشد.
  • دومین کار برای رفع مشکل خاموش شدن پکیج این است که فشار دستگاه را چک کنید. عقربه بار پکیج را بخوانید. در صورتی که عقربه عددی کمتر از یک را نشان بدهد بایستی شیرپرکن زیر پکیج را باز کنید که معمولا به رنگ مشکی یا آبی هستند. بعد از باز کردن عقربه را روی حد نرمان خود 1.5 بار تنظیم کنید. سپس شیرپرکن را ببندید.

اگر فشار تغییر نکرد چه کار کنیم؟

اگر عدد عقربه تغییری نکرد نافی پر کن دچار رسوب شده است. با یک آچار تخت شیر پر کن را باز کنید با یک سیم مفتول رسوبات داخل سوراخ نافی شیر پرکن را خالی کنید و شیر پرکن را ببندید. اگر نشتی مواجه شدید. شیرهای زیر دستگاه را ببندید و پکیج را از برق بکشید.

اگر فشار پکیج بالا رفت چه کار کنیم؟   

اگر فشار پکیج بیشتر از 2 بار شد، از یکی از رادیاتورها کمی آب تخلیه کنید تا فشار به حد نرمال برسد .اگر مشکل برطرف نشد بایستی برای تعمیر رادیاتور شوفاژ با یک سرویسکار پکیج حرفه ای تماس بگیرید.

فروشگاه بوتان در جهت تعمیر آبگرمکن بوتان و انواع مختلف برندهای آبگرمکن و پکیج در سر تا سر تهران آمادگی خود را اعلام می کند. کافی است با شماره های ما تماس بگیرید تا در اسرع کارشناسان متخصص و مجرب خود را برای برطرف کردن مشکل پکیج دیواری تان به محل موردنظرتان اعزام کنیم.

5- توجه به مقدار آب پکیج

پنجمین ترفند کنترل مقدار آب پکیج است. به طور کلی قطعات پکیج دیواری جهت کارکرد صحیح به آب نیاز دارند. این آب همان آب مدار شوفاژهاست. برای تعیین مقدار آب پکیج گیجی روی دستگاه تعبیه شده است است که در مدل های دیجیتال به شکل یک اعداد نشان داده می شود که همان مقدار آب سیستم است.

6- تعویض فلوسویچ یا فلومتر

وقتی شیر آبگرم را باز کردید ولی هیچ عکس العملی روی پکیج مشاهده نکردید. حسگری که وظیفه دارد به برد دستگاه وضعیت باز بودن آب را  اعلام کند خراب شده است. این حسگر در برخی مدل ها فلوسوئیچ و در برخی مدل ها فلومتر نامیده می شود

این سنسور در مسیر آب ورودی به پکیج قرار گرفته است و بعد از تشخیص حرکت آب سیگنالی را به برد ارسال می کند.

سایر مشکلات پکیج دیواری چیست ؟

در صورتی که پکیج مرتب خاموش و روشن می شود

ممکن است اکسیژن کافی برای انجام عمل احتراق گازها فراهم نباشد. در این صورت می توانید با یک ترفند ساده این مشکل را برطرف کنید برای همین بایستی دریچه های پلاستیکی اطراف دودکش را با یک پیچ گوشتی چهار سو باز کنید و کنار بگذارید تا اکسیژن به دستگاه برسد.

گرم نشدن رادیاتورها با وجود روشن بودن شعله

این مشکل می تواند دلایل متعددی داشته باشد که ممکن است برخی از آن ها اساسی نبوده و با چند اقدام ساده برطرف شوند.

علت های بروز این مشکل شامل موارد زیر می شود:

  • مسیر رفت و برگشت رادیاتورها بسته است
  • هوا به درون سیستم نفوذ کرده است
  • پمپ نمی چرخد
  • فشار بار دستگاه کاهش یافته است
  • شیلنگ های رفت و برگشت جا به جا بسته شده است

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه