مشاهده نتایج قرعه کشی یکپارچه خودرو (اعلام نوبت تحویل و جزییات واریز)

برای مشاهده نتیجه قرعه کشی طرح یکپارچه خودرو در سایت مذکور می توانید نوبت بندی و زمان تحویل خودرو خود را مشاهده کنید. برای مشاهده نتایج قرعه کشی ایران خودرو یکپارچه و همچنین سایپا و دیگر شرکت ها از طریق لینک زیر بررسی کنید.

اعلام نتایج قرعه کشی یکپارچه خودرو

 

برای مشاهده نوبت تحویل و نتایج قرعه کشی طرح یکپارچه خودرو شرکتهای ایرانخودرو، سایپا، کرمان موتور و … به سایت زیر مراجعه کنید.

برای مشاهده اعلام نتایج و نوبت روی لینک زیر کلیک کنید
توجه: فعلا زمانبندی تخصیص خودروی متقاضیان محصولات شرکتهای خودرو ساز ایلیا ، مدیران خودرو ، فردا ، سایپا و مکث موتور  در سامانه قابل رویت می باشد،در خصوص متقاضیان محصولات سایر شرکتهای خودروساز نظیر ایرانخودرو، بهمن خودرو، کرمان خودرو و … اعلام نتایج حداکثر تا هفته جاری در همین سامانه اعلام می گردد.
 

 لازم به ذکر است که پولهای بلوکه شده فردا 27 فروردین 1401 آزاد شده و زمان واریز وجه خودرو متعاقبا اعلام خواهد شد

امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت گفت: نوبت دهی متقاضیان خرید خودرو از شرکت‌های سایپا، مدیران خودرو، فردا موتور و ایلیا انجام شده است و همه این متقاضیان حداکثر تا ۳ ماه، خودروی خود را دریافت خواهند کرد.

سخنگوی وزارت صمت افزود: متقاضیان خودرو‌های دو شرکت کرمان موتور و مکث موتور نیز حداکثر در مدت ۶ ماه می‌توانند خودروی خود را تحویل بگیرند.

وی با اشاره به اینکه نوبت دهی متقاضیان خودرو از شرکت‌های ایران خودرو، بهمن خودرو و آرین خودرو نیز انجام شده است گفت: در مورد این سه شرکت باید برنامه تولید با فهرست متقاضیان تطبیق داده شود که این کار در حال انجام است و حداکثر تا آخر هفته جاری مشتریان این شرکت‌ها می‌توانند با مراجعه به حساب کاربری خود و انتخاب گزینه “جزئیات سفارش” از زمان تحویل خودروی خود مطلع شوند.

مشاور وزیر صمت همچنین ادامه داد: نوبت دوم ثبت نام خودرو در قالب طرح یکپارچه تخصیص خودرو که پیشتر آخر فصل بهار اعلام شده بود در نیمه اردیبهشت انجام خواهد شد، اما کسانی که در نوبت اول این طرح ثبت نام کرده اند تنها در صورتی می‌توانند در مرحله دوم خودرو ثبت نام کنند که ابتدا از طرح اول انصراف دهند.

قالیباف تاکید کرد: از فردا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان که متقاضیان برای ثبت نام در حساب خود (بنام سازمان حمایت) مسدود کرده اند با حفظ نوبت تحویل خودرو آزاد می‌شود و انتظار می‌رود بانک‌ها در این باره همکاری کنند.

سخنگوی وزارت صمت گفت: حذف قرعه کشی از طریق رشد ۳۹ درصدی تولید خودرو در مدت یک سال‌، موفقیت بزرگی برای دولت است و امیدوارم با استمرار رشد تولید و واردات خودرو تا پایان سال تقاضای سرمایه گذاری برای خودرو کاملا حذف شود.

قالیباف اضافه کرد: این هفته خبر‌های خوبی در صنعت خودرو خواهیم داشت.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. مسعودنازنین says:

    سلام من الان واردسایت یکپارچه شدم زده عدم احراز.. یعنی چی.. ممنون میشم اگرجواب بدید.

  2. علی says:

    خوشبحالتون من سوم اسفند ثبت نام کردم کوییک سایپا یک ساله به نرخ روز تحویل میدن ۱۱۴ تومنی هم گرفتن
    از شما ها بعد یک ماه از ثبت نام من اون هم صد گرفتن تازه سایپا سه ماهه همه رو تحویل میده
    زنگ زدم نمایندگی میگه الا و بلا. نمیشه شما یکساله آید
    تازه با چه بدبختی ثبت نام کردیم
    اصلا عدالت نیس
    ممکنه شش ماهه دیگه یه افزایش نرخ دیگه ….
    تازه ایران‌خودرو یی ها خیلی بهتره

    1. بهروز says:

      من تابستان 1403زده

  3. قاسم سواری says:

    با سلام من تو سایت یکپارچه تا حالا نوبتم مشخص نشده وپیامی برام‌نیومده چکار باید بکنم سایپا کویک ثبت نام کردم لطفا جواب بدین

  4. زینب says:

    سلام..آیا کسی اطلاع داره ک اطلاعات و اشتباه وارد کردین،فرصت ویرایش داره آیا؟؟من نمیدونستم شماره تماس ب نامم نیست..

  5. م.ز says:

    سلام.خواهشامبلغ مسدودی وثبتنامشوهمون صدتومن قبلی بزارین توروخدا.