شیرینی اسکار نمونه ای دیگر از شیرینی های خوشمزه ای است که در مدت زمان کم آماده می شود. شیرینی اسکار را می توانید برای پذیرایی از میهمانان عید نوروز تهیه نمایید و از طعم آن لذت بیرید. در این بخش از گهر دستور پخت این شیرینی خوشمزه و متفاوت را بخوانید.
طرز تهیه شیرینی اسکار بسیار خوشمزه
مواد لازم :
- کره 100 گرم
- پودر قند 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
- هل ساییده نصف ق م
- وانیل نصف ق م
- آرد 175 – 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
- گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
نکته : شیرینی اسکار را می توانید بر اساس ذائقه شخصی تان در طعم های مختلف تهیه کنید . مثلا به جای گردو از پودر پسته و کنجد نیز استفاده کنید.
طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .
وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا” منظور همین تصویری هست که می بینید .
بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .
بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .
دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .
بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .
حدودا 35 – 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .
از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .
نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .