تارت اسفناج و پنیر جزء تارت های سبزیجات است که می توانید به عنوان پیش غذا آن را در مهمانی ها تهیه نمایید. تارت اسفناج و پنیر به دلیل داشتن پنیر دارای طعمی متفاوت و بسیار خوشمزه است که در ادامه مطلب طرز تهیه آن را می خوانید.
طرز تهیه تارت اسفناج و پنیر + فیلم آموزش
مواد لازم تارت اسفناج و پنیر
تخم مرغ 4 عدد
شیر پرچرب 1 فنجان
پنیر موزارلا یا چدار 1 فنجان
پنیر پارمسان 1/3 فنجان
اسفناج 300 گرم
قارچ 5عدد متوسط خرد شده
سیر ریز شده 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر یوفکای به تعداد مورد نیاز
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
دمای فر
فر را از قبل روشن کرده و با درجه حرارت 350 درجه فارنهاید گرم کنید.
طرز تهیه
ابتدا 1 قاشق از روغن زیتون را داخل ماهی تابه ریخته و بعد از داغ شدن روغن , فارچ و سیر را داخل آن سرخ می کنیم. نمک و فلفل را به ان اضافه می کنیم و تا زمانی که آب قارچ کاملا گرفته شود ان را تفت می دهیم.
داخل ظرفی تخم مرغ – پنیر پارمسان – نمک و فلفل و شیر را مخلوط می کنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند.
روی یک سطح آرد زده شده خمیر پای را با وردنه به خوبی تخت کنید و آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و اطراف ان را با انگشت به دقت با ظرف یکسان کنید و به مدت 8 دقیقه قبل از آنکه مواد تارت را داخل ان فر حرارت دهید.
نکته : توجه کنید برای تهیه خمیر تارت ، روی خمیر را با مقداری حبوبات مثل لوبیا ، نخود و … بپوشانید تا خمیر تارت صاف و یکدست پخته شود در غیر این صورت خمیر پف خواهد کرد.
بعد از 8 دقیقه خمیر را بیرون آورده و اسفناج ( اسفناجی که به طور کامل آب ان کشیده شده است ) را در لایه ی اول و قارچ سرخ شده را در لایه ی دوم و مخلوط پنیر و تخم مرغ و.. را در لایه ی آخر می ریزیم.
رسپی (Recipe) تارت اسفناج
***تارت را به مدت 45 الی 1 ساعت داخل فر قرار می دهیم تا خوب طلایی شود ولی به دلیل تفاوت در اجاق های فردار از دقیقه ی 40 به بعد باید تارت را چک کنیم.
فیلم آموزش پخت تارت اسفناج و پنیر