چگونه یک مبل را رویه کوبی کنیم
رویه کوبی مبل کار آسانی به نظر نمیرسد و نیازمند صرف وقت و هزینه است. در این مقاله سعی شده است که قدم به قدم مراحل انجام کار را به شما آموزش دهیم.
چگونه یک مبل را رویه کوبی کنیم
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید برآورد قیمت رویه کوبی مبل را در شهر خودتان داشته باشید.
مثلا اگر به دنبال یک رویه کوبی مبل در تهران باشید میتوانید درخواست رویه کوبی مبل ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
مرحله اول ، مبل موردنظر را بررسی کنید:
اولین قدم برای رویه کوبی مبل، بررسی کامل آن است. کجا باید منگنه شود؟ آیا مبل روکش دارد؟ آیا از دکمه استفاده شده؟ آیا روکش مبل دامن دارد؟ یادداشت برداری و عکس گرفتن میتواند شما را برای انجام یک پروژهی موفقیتآمیز یاری کند.
مرحله دوم ، کاور پایینی مبل را خارج کنید:
اغلب مبلها یک پوشش سبک در قسمت پایینی خود دارند. معمولا این قطعه پارچه آخرین قطعهای است که به مبل متصل شده است که به این معناست باید اولین قطعهای باشد که هنگام رویه کوبی، از روی مبل جدا شود. با استفاده از منگنه کش، سوزنهای منگنه را خارج و پارچه را جدا کنید. اگر منگنه کش ندارید، از سر پیچ گوشتی استفاده کنید.
مرحله سوم ، پارچهها را جدا کنید:
بعد از اینکه قسمت پایینی رویه را از روی مبل جدا کردید، سایر قسمتها را میبینید که به مبل متصل هستند. به لایههای مختلف روکش نگاه کنید و ابتدا لایهی بالایی را از مبل جدا نمایید. این قسمت معمولا پشت مبل را نیز میپوشاند. سپس با استفاده از منگنه کش، سوزنهای منگنه را جدا کنید و آنها را بیرون بیاورید. دقت کنید که از تمامی مراحل کار عکس بگیرید و یادداشت بردارید تا راهنمایی برای ادامه کار داشته باشید. بایستی به ترتیب قرارگیری قطعات، چگونه و مکان قرارگیری آنها و سایر نکاتی که ممکن است در ادامه کار تاثیر داشته باشند توجه کنید. برای اینکه قطعات جدید را روی مبل قرار دهید، بایستی تمام جزییات را درنظر بگیرید.
مرحله چهارم ، خرید و برش پارچهی جدید:
میتوانید از اندازهگیریهای پارچه قدیمی استفاده کنید تا پارچه جدید بخرید. بسته به سلیقهتان، هر جنس پارچهای میتوانید خریداری کنید اما دقت کنید که هرچقدر پارچه نازکتر باشد، سریعتر نشانههای کهنگی را در خود نشان میدهد ولیکن منگنه کردن پارچههای سنگین از پارچههای سبک دشوارتر است.
مرحله پنجم ، پارچه جدید را به مبل متصل کنید:
از یادداشتهای خود برای اتصال پارچه جدید به مبل کمک بگیرید. دقت کنید که ترتیب اتصال پارچه برعکس ترتیب جداکردن آنها است یعنی آخرین قطعهای که جدا کردید اولین قطعهای است که باید متصل کنید. با استفاده از منگنه کوب پارچه را در جای خود فیکس کنید. اگر در اتصال قطعهای شک کردید، به نوشتهها و عکسهای خود رجوع کنید تا مطمئن شوید. پارچه را محکم بکشید تا به خوبی روی مبل بنشیند. قطعا نمیخواهید که پارچه روی مبل چروک بیفتد یا جمع شود.
مرحله ششم ، اتصال پوشش پایینی مبل:
آخرین مرحله این است که پوشش پایینی مبل را سرجای خود منگنه کنید. این پوشش تمام منگنهها را میپوشاند و نتیجه کار تمیزتر جلوه میکند.
مرحله هفتم ، آراستن:
در این مرحله میتوانید برای پنهان کردن سوزن منگنه و تمیز به نظر رسیدن نتیجه کار، از ثرمه و نوار مبلی استفاده کنید.
مرحله هشتم ، دوختن روکش بالشتک:
اگر مبل شما بالشتک پشتی و نشیمن دارد، بایستی برای آنها کاور جدید بدوزید. برای انجام این کار، کاور روبالشتی را برش دهید و یا زیپ آن را باز کنید تا از آن به عنوان الگو برای دوخت کاور جدید استفاده کنید. اگر کاور قدیمی زیپ داشت، میتوانید از زیپ آن دوباره استفاده کنید تا مجبور نشوید زیپ جدید بخرید. این مرحله نیاز به استفاده از ماشین چرخ خیاطی دارد.